@sarah3007 Obřad bude na zvonici na Soláni, ta kousek na kopci vedle :) Jen se tam musí přejet. Mají kapacitu psanou 120 osob, což je možné, i když to tam vypadá malé, ale svatba se dá za pěkného počasí udělat i před zvonicí venku.
My budeme mít 90 lidí, ubytovávat budeme jen některé, protože přítelova rodina je z Nového Hrozenkova... Ale na ubytování budete mít jako svatba jinou cenu, než tu, co píšou na stránkách, ale už se chce domluvit přímo tam :)
ActivityPark Hotel Všemina - přes 100 lidí by se do jejich sálu mělo vejít, pamatujeme tam přes 80 lidí a rezerva byla hodně velká. K sálu je navíc několik prostorů (prostorný bar, dětský koutek a bazén, ale ten nevíme, jestli nebyl dostupný díky ubytování hostů). Ubytovat celou svatbu by taky neměl být problém.
Příjemné přípravy přejí
J+P Nejedlí
a jakou máš představu? :)Já bych asi taky chtěla v Karlovicích na Soláni.. Jen musím prozkoumat, jestli by nás tam nemohl oddat farář :) S ubytováním to budeme asi muset taky nějak pořešit, protože přítel nepochází ze Vsetínska...Ale na Galíku to bylo super. Byli jsme tam na svatbě bratránkovi. Jídlo fajn, prostory fajn.
@iviiiii Díky za typ,podle fotek to tam vypadá skvěle :) jenom by mě zajímalo jestli vás tam též byla 100 lidí nebo jestli víš jaká je tam kapacita?Předem díky za odpověd ;-) ;-)
@sarah3007 nas tam bylo pres 80 ne-li k 90 a byla tam furt rezerva :) nejlepsi by bylo informovat se tam,kolik je kapacita:) ale podle me 100 lidi se tam vleze :)
@danahladnickova fotecku budeme mit v nedeli,poslu.obrad jsme meli ve Zvonici na Solani,bylo nas cca 70 a myslim si,ze vic lidi by se mackalo,i kdyz rikali,ze sto se v poho vejde.
@x_iva Tak asi záleží, jak jsi náročná a kolik jsi ochotná investovat, několik známých se tam vdávalo a byly spokojené a pochvalovaly si to tam... já teda nejsem ochotná dát 1200 za hosta v luxusní restauraci...
@pajuska252 No zatím jsme zjistili že na Augustiánském hotelu v Luhačovicích,by nás to přišlo na 300-400tis. a to se mi vážně za svatbu dávat nechce.Ten Relax vypadá ůžasně,jen by jsme to měli dost daleko od domova,takže by jsme tam všechny museli i ubytovat,tak uvidíme jak to vyjde finančně a tak :-)
@sarah3007 K ceně Augustiánu mi pan ředitel psal, že pouze pronájem hotelu na 1 noc (max. kapacita 80 hostů) je 150.000 Kč - pochopila jsem, že to je cena bez hostiny. Ale je fakt, že hezké to tam je...
@iviiiii Ahoj, a jak je to prosím na Vyhlídce s prostorem pro tanec? Nestežovali si hosté, že mají málo místa? Budeme to tam mít, tak jestli radši nenechat všechny tančit na terase:)
@alca_43 Jedna sestřenka měla ke 100 lidí, takže se tančilo "vedle" v takovém tom předsálí (opravdu mě nenapadá jak to nazvat, možná oddělená část sálu:D) a vůbec to ničemu nevadilo :) kdo chtěl si povídat, tak se nepřeřvával s hudbou a při tom, kdo chtěl sledovat tanec, sledoval :)druhá sestřenka měla míň lidí- asi 80 lidí, takže tam jsme tančili v té hlavní části :)
@alca_43@sarah3007 Holky v Augustiniánu jsme byly před 14 dny fotit a tak ze srandy jsme se ptaly, kolik tam třeba vyjde cenově. No a prý jenom uzavřítí hotelu 90 000 Kč. Je to nádhera, ale tohle je fakt síla. Taky tam stojí především porschata, audiny, ferraari, bavoráky a takové s pořizovací cenou 3 mil. a víc.