Kde jste byly v Teplicích spokojené s obřadem a hostinou?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahojky nevěsty... :-D chtěla bych se zeptat těch,které dělaly obřad a hostinu v Teplicích... ;-) kde jste byly nejvíc spokojené s hostinou, kde se vám to nejvíc líbilo, kde byly vstřícní a spolehliví? :-N Znáte nějaké jiné, neobvyklé místo k obřadu přímo v Teplicích? (kromě zámku a obřadní síně?)...:-p Díky za tipy...8-) Kačka x-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Kačko,tak to je asi Drahkov ne? tam je super bydlení, teta tam má taky baráček :-) ale pozemky jsou už i tam okolo 800tis:-(
Odpovědět
Profilova fotka
No Kvítkov to je, hned vedlejší vesnička... ;-) Jj, já vím, že jsou tam drahý... :-| ale líbilo by se mi tam... bych si pořídila slepice, zástěru, galoše, ošatku a byla bych vesnická paní originál... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem zjistila první info ohledně tý svatby v botanický. Takže Magistrátu zaplatíš asi těch 1000 Kč, za svatbu mimo obř. síň. Botanický zaplatíš 2000,-. Půjčí ti lavičky ( ještě nevím kolik- čekám na odp.), stolek si nosit nemusíš, používají kameny... :-N Čekám ještě, co mi paní odpoví, co mají jako alternativu v případě nepříznivého počasí a jestli má zkušenosti s tím, jestli Mag. povolí svatbu mimo obř. síň v dopoledních hodinách. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Takže svatby letos mimo obř. síň začínaly až ve 14. hod. To mi přijde docela pozdě, nemyslíš? :-| Jinak, když bude pršet,tak hala v botanický, nějakej skleník... A laviček maj 8, seděli tam po 3, ale docela namáčklý... :-( No nic... :-| Chtěla jsem obřad tak kolem 12. hod. tak to asi budu muset jít na zámek... :-N Stejně je to jen 10 min... ANO - ANO a je to... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
:-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky lidičky, prosíííím o radu. Jsem z UL a potřebovala bych nějaký doporučení na obřad a hostinu v blízkosti, tedy Teplice nebo tak nějak. Nevíte o něčem?Nemáte někdo zkušenost s restaurací Panorama? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
peetisek: ahojky... s panoramou na svatbu zkusenosti moc nemam, parkrat jsme tam byli na veceri, ale nejak uplne se mi nelibi to prostredi, je to tam takovy trosku ponury, tmavy, nevim no...treba kdyz to vyzdobí, tak je to pak pekny... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
nikdo? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
kaczka: jee kvítkov, tam jsem byla hodně jao malá holka, je to tam kouzelný, nebo aspoň bylo :-) , měli jsme tam tu zbořeninu u kapličky, kdysi jsme tam měli i krávu, bejčka, slepice a psa a to jsme bydleli v Závetří v paneláku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
desiree: me se to tam taky libi, hlavne je to blizko k vetsi civilizaci, treba aspon na to zavetri... :-D ted si nevybavuju barak u kaplicky, ale kaplicku jo... sedeli u ni zrovna nejaky pubertaci a pokurovali, kdyz jsme tam byli...u ty kaplicky si prave ted stavi jeden znamy barak...no spis... velkej barak... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky magistrát oddává mimo obřadku za 1000,- Kč a až od 13:00 hod tedy pokud to příští rok nezmění :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bydlet v Teplicích, šla bych slavit do Zahrady, i když nevím, jak bychom se tam teda vešli... ale je to výborná restaurace! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sem: jj, už jsem to taky zjistila... :-| to je blbý, chtěla jsem ve 12 hod. aby se pak mohlo fotit a nebyl oběd až někdy ve čtyři... :-( vilka: ahojky... Zahrada? to asi neznám... kde to je? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Heleď myslím, že Zahrada je na 28. říjnu když jdeš z Benešáku dolů tak po pravé straně spíše v horní části a je tam vjezd do takového dvora :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sem: ty jo, tam už jsem nešla aspoň 2 roky, budu se tam muset zajít podívat... =-) díky...
Odpovědět
Profilova fotka
je tu nekdo? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
My máme hostinu v divadle.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@kaczka85 v botanické to natuti jde
Odpovědět
na hostinu by se hodila ještě restauračka Beethoven - tam je to moc fajn. A nebo ještě Rozhled. A ta Zahrada je taky suprová. A navíc tam dělají výborné zákusky a třeba by na objednávku byli schopní udělat i celý svatební dort. Třeba jejich čokoládový s naloženými třešněmi - pro ten bych zabíjela:-D Obřad by se mi líbil asi v zahradním domě a v případě hezkého počasí klidně venku v tom altánu vedle. V botanický to taky jde a ještě mě napadá že svatba na podiu v divadle by taky nebyla k zahození...:-D Ale nájem bude asi mastný, řiditel se s tím moc celkově nepáře...
Odpovědět
jo, a kousek od Teplic mají v Úpořinách naprosto boží hospodu Na statku, vejde se tam dost lidí a prostředí je stylový. A obsluha moc fajn a děti se tam zabaví-jsou tam vedle koníci, kozy...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?