Jak jste našli to top místo?

Ahoj všem. Zajímalo by mě, jak jste hledali to top místo, kde jste chtěli svatbu? Připada mi, že když se člověk podíva do takových těch "svatebních katalogů" tak jsou tam jen místa, kde si člověk nemůže ani svobodně pšouknout aniž by to neměl za nesmyslný připlatek, hlavně aby na tom nahrabali co nejvíc peněz. Kdyz uz se nám konečně podařilo, že bychom mohli zařizovat svatbu, tak jsem narazila na problém, že v Česku snad není místo, kde by to mohl mít dotyčny ve své režii, bez zbytečných příplatků v přírodě a s přespánim. A když uz takove místo najdu, tak je minimálně 2 hodiny autem daleko 😂 Tak jestli existují nějaké tipy jak najít to dokonalé misto, že jen špatmě hledám? 🤔 jako jestli jste některá treba projížděla google mapy a opravdu našla nějaké neprofláklé místo? zas nechci slevovat ze svých nároku, svatba je jen jednou za život.
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den, zkuste kontaktovat nas treba se to povede 😎 jsme uplna samota mezi lesem a rybnikem 45 minut od Prahy.. atraktivita za predeslych 5 sezon byla od 50 do 150 hostu, ubytko pro 100 a hlavne zadne nesmysly 😉
Odpovědět
My jsme mimo jiné koukali i stylem “líbí se nám v oblasti XY… pojďme se podívat, jestli tam není nějaký hotel/penzion/rekreační areál/větší chalupa, kde by to šlo” a pak opravdu projížděli Google a mapy. Nakonec jsme “naše” místo našli úplně jinak, náhodně. Ale shodli jsme se, že kdybychom předtím nenapsali všude možně a neviděli několik různých míst - ať už vyloženě svatebních, nebo takových “nouzovějších”, nedokázali bychom to naše naplno ocenit.
Odpovědět
Vybrali jsme si lokalitu a sepsali, co odmista ocekavame a kde jsme ochotni udelat kompromis (napr. kvuli vozickarum bezbarierovost nutna, ale pejskari by se se zakazem zvirat smirili). A pak google a mapy. Pomohlo hledat spojeni nazev dedinky + svatba/teambuilding/oslava. Nasli jsme hafo mist, ktera nejsou proflakla. Pak jsem si naplanovali navstevovaci vikend,obvolali, domluvili, vyradili par mist,kde se nam nelibila komunikace, tam kde je i restaurace v beznem provozu si treba inkognito dosli na jidlo.. A nakonec to stejne vyhralo misto, ktere jsem nasli na posledni chvili pred objizdecim vikendem a sli se tam podivat nejdriv.
Odpovědět
Nejak nahodne pri hledani na internetu. Meli jsme na misto svatby konkretni pozadavky a preference a dlouho jsme nemohli najit nic, co by nam vyhovovalo, protoze vsude bylo neco, kde bychom museli slevit z naroku. Ja pak jednou objevila to “nase”, zaujalo nas oba, a kdyz jsme tam pak jeli na nezavaznou schuzku s koordinatorkou, vedeli jsme okamzite, ze tohle je presne to, co chcem.
Odpovědět
@farmaheroutice jo, na vás jsem koukala ale bohužel to je právě to misto, které mám víc jak 2 hodiny autem 😄 @rraadka @qlarinka @rheb díky, holky, já si říkala, že přeci všechny nemohly najít místo jen z těch profláklych 😄 já už z toho byla taková zoufalejší, že jsek si řikala, že snad se vezmem jen na úřadě se svědky ale ted mám zas víc chuti hledat když vidim, ze to jde 😊
Odpovědět
@ttalgi a v jaké části republiky hledáš? a zhruba co? třeba ti tu někdo poradí 🙂
Odpovědět
Pokud chcete vše ve své režii, zkuste mrknout i na chaty a chalupy. Můžete zkusit i ty google maps, ale tam spíš najdete penziony atd., kde většinou chtějí odběr jídla od nich. Jinak zkoušet zadávat do googlu všemožné kombinace statek/stodola/pronájem samoty/chaty + název kraje, okresu. Když napíšete alespoň kraj, třeba někdo napíše tip i sem. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Slevit ze svých nároků - tak prostě nebude vše ve vlastni režii
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme slevili z nároků a tím bylo ubytování na místě, holt se musí najmout autodoprava a hosty rozvést, a pak také budeme mít dražší cateringy než jsme mysleli a na místě nemůžeme mít svatební kavárnu, což jsme taky původně chtěli. Smířila jsem se s tím, že v dané lokalitě prostě 100 % místo neexistuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Po tom, co jsem projela takovou tu klasiku "svatební atlas, aj. ", koukala jsem na Google mapy a hledala lokalitu jižní Moravy. Nakonec se mi podařilo najít bezvadné místo na půli cesty obou rodin, tak všechny rozvezeme a nemusíme tak řešit ubytování, jen pro novomanžele 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?