Bistropen (Vila landek)

Ahoj, je tu někdo, kdo měl svatbu na tomto místě v posledních letech? 🙂 Měla bych pár dotazů, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Neměli jsme, uvažovali jsme, ale co jsem dostala mailem podmínky a kalkulaci, tak jsme si to rychle rozmysleli 😄
Odpovědět
@ellyem_98 můžu se zeptat na ty podmínky a kalkulaci? Já to beru orientačně podle těch jejich balíčků co mají na webu, ale ono se to asi o dost zvýší ta cena, že? 😅 a pro jaké místo jste se nakonec teda rozhodli, jestli mužů vědět 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkka01 například pronájem 30 tisíc jen na jeden den, příplatek za snídaně, obřad nejdříve ve 13 hodin, jen ubytko 38 tisíc, záloha ve výši 44 tisíc, když zbyde po veselce jídlo, tak nemožnost si ho vzít, konec rautu o půlnoci, veškeré jídlo z hygienických důvodů o půlnoci sklizeno, akce jen do 0:00 venku… tohle mi jen tak utkvělo 🙂 my nakonec budeme mít svatbu v Penzionu Mlýn v Ropici, tam je pronájem vč. ubytka a snídaně pro 30 hostů za 35 tisíc, celý areál jen pro nás o samotě, takže např. noční klid ani nemusíme řešit 🙂
Odpovědět
@ellyem_98 tak to je celkem mazec s tím jídlem z rautu, když si ho vlastně zaplatíte a pak si ho nemůžete ani vzít a ještě Vám ho o půlnoci sklidí 🙈 a ty ceny taky celkem šílené. To souhlasím. Na Mlýn Ropice jsem se dívala, je krásný, ale pro nás maly, budeme mít cca 60 hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkka01 My taky budeme mít cca 60 hostů, hostinu sice venku, ale když jsme se byli podívat na místě, tak nám paní říkala, že 60 lidí se v klidu vleze i dovnitř 🙂
Odpovědět
@ellyem_98 Jo, to jsem četla, ale neubytujete všechny, že? Jde mi právě pak o ten odvoz hostů domů, je to celkem daleko. 😏
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkka01 Oficiálně 30, ale vleze se jich tam prý víc. Případně umí na Mlýně zajistit taxi 🙂
Odpovědět
@ellyem_98 moc děkuji za informace 🌸 a ať se svatební den vydaří 😊
Odpovědět
@ellyem_98 Ahojky, tak jsem taky začala uvažovat o Mlýně v Ropici 😅 mužů se zeptat, jak je to s cateringem? Ten je potřeba řešit přes Mlýn? Máte už popřípadě nějakou přibližnou cenovou kalkulaci? Od Landeku jsem upustila, ale pořád nemůžu to najít “pravé” místo 🙈
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkka01 Čauky, catering se řeší s penzionem, jídlo je z restaurace z golfu 🙂 . Kalkulaci předběžnou máme, ale jen tu, co jsme si udělali sami podle informací, co jsme dostali.
Odpovědět
@ellyem_98 Dobrý den, ráda bych se poptala také k této vile zda vám poslaly ještě nějaké ceny k tomu popřípadě co vše zařizuji v té vámi popsané ceně (květiny, hostina, výzdoba atd..) Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@denisakve Ano, poslali, ale víc informací zjistíte až po přihlášení do jejich portálu 🙂 Normálně jim písněte mail, odepíšou Vám 😉
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Bistropen a Vila Landek jsou dvě různá svatební místa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?