Ahojky.Nemáte někdo zkušenosti s gel-lakem???? http://www.enii-nails.cz/gel-lak-kats... Že bych přestala chodit na gelové nehty a dělala si tyhle sama-celobarevné.
Já mám na sobě gel lak už týden (od nehtařky) a naprostá spokojenost, vůbec žádné známky "opotřebení" uvidíme, co udělá dál. Moje vlastní nehty jsou dlouhé, pevné a jen tak se nezlomí, takže možná na to má vliv má vlastní kvalita nehtů.
A teda nehty nešetřím, teď jsme v práci stěhovali a upustila jsem si na prst i skříň (takže pod ním mám asi pěknou štěnici) ale s gel lakem to ani nehlo.
Skvělý, koupila jsem a dělám doma. Sice nevydrží 3 týdny, ale 2 týdny v pohodě a je to supr :-). Možná jak je kdo náročný. Akorát to chce trochu cviku, je to o něco náročnější než napatlat obyč. lak, je jakoby řidší nebo co. Ale možná záleží na jednotlivém výrobku. A je potřeba opravdu dobrá lampa. Já ji doma nemám, půjčuju od kámošek, ale už vím, od které ano a od které ne. Ty slabší prostě nikdy - no, nevím, jak to říct, ať suším sebedýl, není ten výsledek takový jako s tou lepší.
Musím souhlasit :) pracovala jsem s gelaky značky Enii nails, ale zákaznicím moc nedržely...přešla jsem tedy na mnohem dražší gelaky od Jessicy, ale nemůžu si je vynachválit :-)
Ta hlásím, že gel-lak mám už od svatby (dva měsíce) a chodím na "výměnu" každé 3-4 týdny - vydrží, neloupe se, vypadá skvěle. Ale záleží na struktuře vašeho nehtu, na mém přilnul gel-lak skvěle a opravdu drží (a to ho teda opravdu nešetřím).
Mně se taky olupuje, jak píše keeshka. Mám doma koupené asi 3. Po zapečení v lampě je pořád lepkavý. Napadlo mě, že mám už možná slabé zářivky v lampě, protože mi lampa potom divně zapekla i gel. Nemáte někdo radu? A také prosím - čím gel lak sundáváte? Já ho musím brousit, protože vodička, která je určena na sundání gel laku, mi nezafungovala. Díky
Ahoj,já jsem si nakonec koupila všechno domů a dělám si nehty sama. Vybrala jsem si gel laky z obchůdku v Brně ve Studiu Danna a taky to mají na jejich stránkách shop. Jsou tam ochotný a rozumí tomu ,takže mi to fakt dobře drží a ty gel laky byly za dobrou cenu cca 200Kč, vyzkoušej :-D
Ahooj, koupila jsem si gel lak.. protože jsem si nikdy nehty nedělala, chci se zeptat, pokud chci barevné nehty (jeden modrý, další bílý..) musím mít na každý nehet gel lak v dané barvě a nebo mohu nanést povrchovou vrstvu, přetřít celoplošně nehet klasickým lakem na nehty a opět nanést povrchovou vrstvu? Předem děkuji za odpověd :)