O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
Nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Temně fialová stuha - kde ji seženu?
Můžete mi prosím poradit, kde by se dala sehnat temně fialová stuha? Na netu fotky zkreslují a větš…
wildy
Před 12 lety
7
Sháním hudbu na svatbu 11.8., Točník (Plzeň, Beroun)
Hledám nutně hudbu na svatbní obřad,je jedno jakou zda živá a nebo nějaký Dj.Termín 11.8.2012 na h…
petrasipkova1
Před 12 lety
8
Paypal - poradíte mi s převodem?
Ahoj holky, zřídila jsem si účet na e-bay a na pay pal. Jelikož mám ke svému účtu kartu cirrus mae…
slunicko78
Před 12 lety
1
Svatba v Octárně v Kroměříži, máte zkušenost?
Nemate nekdo zkusenosti s Octarnou v Kromerizi. Nemuzu najit zadne reference od nekoho kdo tam mel …
sikina24
Před 11 lety
4
Kde seženu levné a krásné svatební šaty XXL v okr. Brno?
Ähojte Děvčata, prosím všechny o pomoc. Hledám svatební salon s velikostmi 44+ a s nepřemrštěnými c…
nevestomat
Před 12 lety
17
Vizážistka z Kolína a okolí, víte o nějaké?
Prosím holky nevíte o náké dobré vizážistce z Kolína nebo okolí-už jsem u jedné byla a byla to kata…
ipisa
Před 11 lety
5
Jaký svatební účes je vhodný pro řídké vlasy?
Mám světlé blond,polodlouhé řídké vlasy,poraďte prosím vhodný účes na svatbu?? :-(
lek
Před 12 lety
8
Živá kapela, co hraje napříč žánry. Východní Čechy
Uvažujeme o kapele na svatbu příští rok v květnu (pátek - někdy mají slevy, je to pravda?). Máte do…
lukashsax
Před 11 lety
12
sponzor fóra
Salon Violka - Opava - máte zkušenosti?
Ahojte, sháním vizážistku a kadeřnici na svatbu z Opavy a nejbližšího okolí. Chci se zeptat, jestli…
miksha
Před 12 lety
1
Svatba ve Forest Golf Resort Klánovice, máte zkušenost?
Ahoj nevěsty :) moc se mi líbí představa obřadu i hostiny a následně rautu v Klánovicích. Mohla by…
enchantres
Před 12 lety
1
Svatební potahy na židle, kde si je můžu půjčit?
Holky poraďte mi...Na poslední chvíli mi vybouchlo půjčení svatebních potahů na židle.Nemáte někter…
laskala
Před 9 lety
28
Je mozne stihnout svatbu, kdyz zaciname planovat ted a chteli bychom ji v zari? Nejlepe na statku:)
Ahoj holky, partner mi nedavno po 11ti letech pozadal o ruku a chteli bychom svatbe z nekolika duv…
shemain
Před 12 lety
22
Jak velké máte svatební oznámení?
Oznámení si dělám sama a mám návrh na velikost do obálky C5 - tj. papír cca velikosti A5. Není to v…
wildy
Před 12 lety
3
Svatební perníčky, kdo je peče v okolí Zlína a Vsetína?
Ahojte holky.. nevíte o někom, kdo peče svatební perníčky v okolí Zlína a Vsetína za přijatelnou ce…
pernikarkadana
Před 12 lety
3
Ahoj slecny, beru se za necely mesic s pritelem a rada bych se vas zeptala jak je to s otazkama?
jake nejcastejsi otazky jsou ohledne vaseho seznameni a pod?:) jsem hrozne nervozni ze neco skomoli…
jennyska
Před 12 lety
3
Kapela Teplický drak
Mme mit na svatbe kapelu Teplicky drak , bylo nam doporuceno ze strany cateringu, zajimalo by me j…
maty2006
Před 12 lety
3
Svatební kytice na Písecku, máte zkušenost?
Nemáte někdo zkušenosti s vazbou svatebních kytic v Písku a okolí, popř. s převozem kytice z Prahy?…
21deni
Před 12 lety
3
Víte o dobré kapele na svatbu v okrese Hodonín?
Nevěsty, víte o nějaké dobré kapele v okrese Hodonín (popř. UH)? Děkuji za všechny tipy :-)
hudbaduha
Před 10 lety
7
Květinářství v okolí Zlína, Luhačovic, máte zkušenost?
Ahoj holky, máte některá dobré zkušenosti s květinářstvím v okolí zlína, popřípadě Luhačovic, kde v…
xrozarka
Před 12 lety
1
2
34
Kde v Hradišti nebo Kroměříži koupím svatební šaty?
Přemýšlím, že si svatební šaty koupím nebo nechám ušít vyjde to cenově na stejno jako půjčené. Víte…
petrajavor
Před 12 lety
4
Nemáte někdo??
Holky už nevím, které z Vás jsem to viděla a doufám že se nenaštve ta, od které jsem si to půjčila.…
petrajavor
Před 12 lety
4
Svatba 24.8.2012. Jak jste na tom s přípravama?
Ahoj nevěsty, tak jak jste na tom s přípravama? Už máte všechno, nebo začínáte trochu stresovat, že…
fotohemala
Před 12 lety
1
2
37
Pohádka o králi, znáte někdo text?
Ahoj nevěsty, slyšela jsem, že dobrá zábava na svatbě je čtení a předvádění této pohádky. Znáte pro…
laviva
Před 12 lety
2
Kolik čokolády do čokoládové fontánky na cca 4 hodiny?
Nevěděl by někdo kolik je potřeba koupit čokolády pro fontánku s cca 4 hodinovým provozem? Počet ho…
stephansbride
Před 10 lety
8
Kde seženu dobrý svatební dort v okolí Rychnova nad Kn.?
Žijeme tady u Bartošovic teprve rok a ještě nejsem v okolí pevná v kramflecích. Chci moderní dort, …
luj89
Před 11 lety
5
Košile na manžetové knoflíčky vs. klasika
Holky, vysvětlíte mi, jak je to se zapínáním manžet u košil?Pokud je na MK, tak ji bez nich nezapnu…
levnesnubniprsteny
Před 12 lety
2
Manžetové knoflíčky patří na košili nebo sako?
Možná je to divná otázka,ale vážně to nevím :-| Manžetové knoflíčky patří na košili? Já teda původ…
claire90
Před 12 lety
2
Obřad pro věřícího partnera a nevěřící partnerku
Zdravím všechny budoucí nevěsty...mám katolického přítele, sama jsem ateistka, kromě něho a jeho ro…
spuldar
Před 10 lety
1
2
...
3
77
Druh šatů
jaké by jste zvolily svatební šaty na malou postavu? kolem 155-160 cm? vyška
jennyska
Před 12 lety
8
Placení jen vybraného nealka - je to běžné?
Ahoj všem, před týdnem jsem byla na svatbě svého bratra a velmi nepříjemně mě překvapilo, že se nov…
lalkaamichal
Před 9 lety
1
2
...
...
4
5
133
1
2
…