Ahoj baby, prosím, jaké kytky existují v této barvě? Vím o gerberách, tulipánech, ale co růže? Dají se sehnat růže v sytě růžové barvě? Prosím, jestli máte fotky, dejte je sem. :)
Děkuji.
@curdibilka Já jsem minulý týden dostala krásnou kytici, kde byly přenádherné fuchsiové karafiáty...nikdy by mě to nenapadlo, ale byly fakt úžasné...něco na styl tohoto:
http://mediafiles.canadianbride.com/R...
(nemohu vkládat obrázky)
@millionbells Krásné, ale na můj vkus je tam moc druhů kytek...každopádně ty růže jsou nádherné. Mi se líbí kytice s prodlouženým stonek z travin, takovým tím ocasem, to jediné je jisté...
@endy85 No, vadí i nevadí. :) Miluju živé květy, takže uvažuji nad živou a popř. bych si nechala udělat duplikát. :-D Mi se líbí tato, kdyby byla v mé barvě. :-)
Dobrý den,
za nás můžeme říct, že máme dobrou zkušenost s margenta ochidejemi, pivoňkami, růžičkami, ale i kalami...
Také posílám nějakou ukázku :)
Přejeme pěkný den KA Dominique
Já měla v kytici fuchsiové frézie a pokud neseženeš růže, tak eustomu určitě tmavě růžovou seženeš. Jsou podobné růžím, ale nemají trny - do svatební kytice ideální ;)
@curdibilka Pokud si budete přát, rádi se o Vás postaráme. Naši práci najdete zde v profesionálech - organizace svatby nebo na našem webu i facebooku. Krásné přípravy!
Michaela Pokorná
@curdibilka
dobrý den,
ráda bych Vám poskytla několik tipů pro výběr barvy a odrůdy květin na základě naší praxe. Třeba se to bude hodit :-) V každém květinářství by Vám měli nabídnout k nahlédnutí tištěný nebo elektronický katalog květin, ze kterých si s floristkou můžete vybrat vhodnou kombinaci odrůd a barev + alternativy barevných odstínů. Floristka Vám pak rovnou poradí i s dostupností květin v konkrétních měsících. Pak si můžete být jistá že dostanete to, co na svou svatbu chcete.
Co se týče sušení květin - dobře vedené květinářství by nevěstám mělo poskytnout/zajistit i službu sušení květin mrazem, které umožní uchovat v sušené podobě téměř jakoukoli květinu. Ptejte se potom.
Hezký večer :-) Zdenka