@marti316 To by se melo vejit i do tech 2tis. pokud nebudes mit predstavu o mega velkych kyticich.. my dali za floristku 6500 a z toho 2/3 bylo za branu a vyzdobu stolu, navic vsechno z velkych ruzi, takze ne zrovna z nejlevnejsich kvetin
Asi záleží, jaké kytičky chceš, jak má být velká tvoje kytice atd.. My dali za kytici pro mě, korsáž pro ženicha a svědka, kytičku pro svědkyni, dvě kytice pro maminky a deset váziček na stůl, necelé dva tisíce. Zvolila jsem gerbery, růže a chryzantémy :)
Myslím, že to je víc než reálné, pokud zvolíš květinářství s normálními cenami:) Moje svatební kytka např. stála cca 500 Kč, a byla stejně nádherná. Viděla jsem na netu podobné a vždy byly tak od 1500 a výš:) Já když jsem si nechala dělat kalkulaci, tak jsem jim neřekla, že to bude svatební kytka - nechala jsem je říct cenu a až pak ozmámila. že bude svatební. Většinou totiž, když řekneš slovo svatební (v jakémkoliv významu), platíš hned víc:(
taky nechci za květiny zbytečně utráce, zvláště když je svatba v únoru:) v květinářství mi paní řekla, že když moje požadavky hodně nadhodnotí, vejde se do 1500,-kč takže myslím, že cena je reálná.
Ano to je reálné. Cena květin se odvíjí podle sezóny, počtu kusů květin v kytici a jejich zdobení. Za 3000 Kč už by jste si musela hodně vymýšlet :-) Nabízíme tvorbu svatebních kytic napodobenin živých téměř za stejnou jako živé, kytičky zůstanou na památku. Dále organzy i stuhy za super ceny.
Ahoj, my dali za kytky asi 5 500,-, přičemž nám ale paní dělala i výzdobu na stůl a do altánu a taky na obou autech jsme měli květinovou výzdobu. Když jsem na to teď zběžně koukla, tak za kytici pro mě, dvě pro maminky, jednu pro družičku a korsáž jsme dali něco málo přes 2 000,-. Měli jsme frézie, eustomy a malé růžičky.
Určitě to reálné je. Na obrázku je foto kytičky pro nevěstu a korsáž pro ženicha v ceně 600 Kč, navíc z neživých kytiček, které Vám vydrží na pořád a tudíž neutratíte peníze za kytičky, které Vám za 2 dny zvadnou :-) Vymyslet se dá i spousta jiných vzhledů a použít jakákoli květina.
@luciapaja ano, souhlasím, svatba také v únoru a s tohle cenou jsem s květinářkou mluvila a není to problém. Kytky si u ní necháváme dělat když má někdo narozeniny a většinou za krásnou a velikou kytku 600, - > takže do 3000 by se měli vyjít :-)
Pozor ale optala bych se i lidí kolem na dané květinařství.
V loni se vdávala známá - chtěli kytku do 2000 tisíc květinářka se vším souhlasila a když si pro ní v den svatby přijel ženich chtěla 4000,- :-(
@marti316 přesně to co říkáš dohromady mě vyšlo do 3000, a to bylo vyhlášené květinářství, po kterém chtěla výzdobu i Vlaďka Erbová (kvůli vzdálenosti si na to paní majitelka netroufla, ale nedivím se, že chtěla ji :)) takže ano:) stačí říct limit a oni už si nějak poradí, já řekla do 3000, bylo do 3000.