@monickamona jasně, to chápu.. jen jsem ti dala tip na vícebarevnou, kdyby náhodou :D :D z tvého výběru se mi moc líbí ta s více odstíny růžové, je to takové jemnější než jen dvě barvy (myslím že je to 4. snímek) - asi to pak chce i dopasovat se vším ostatním a nechat si poradit v dobrém květinářství, ale moc hezky vypadají podle mě ty, kde je více odstínů a/nebo více typu květinek (třeba ta první ze staršího výběru), aby to nebyla ve finále jen (tak trochu nudná) růžová koule, ale měla i hloubku ve struktuře. Aby to vypadalo fakt dokonale, je fajn, aby kytka ladila i s šaty, postavou, doplňky atp. Nevím, jaké máš vybrané šaty, jak vypadáš a tak, to se pak blbě něco doporučuje :D :D Na druhou stranu, je to jen kytka - tak se netrap víc než je zdrávo... a třeba je možní i to, že to přijde samo, najednou ji uvidíš a budeš vědět, že je to ona. ;-) držím palce
@zoooza jj,díky...právě bych chtěla růže a frézie nebo růže a pivoňky..ale od těch mě všichni odrazují,že nevydrží..a určitě víc barev,minimálně bílou a růžovou..no ..líbí se mi fakt všechny..:-)
@monickamona : Co třeba růžové růže a krémové ?? Konkrétně růžovou svatbu budeme dělat 1.6.2013 , pokud stihnu něco nafotit , určitě přidám fotky :-) ;-)
@svatebnirajbarbucha děkuji za nabídku,ale nerada bych Vás zdržovala od opravdových zakázek..květinářku už mám,jen mi chybí obrázek vysněné květiny :-) děkuju