Holky prosim nechaly jste si nekdo predbezne udelat kalkulaci kvetin ke svatbe ve vice obchodech.....a pak jste se rozhodovaly, nebo hned nekde najisto zmluvily? potrebuji toho vcelku hodne a nemam paru o cene. Premyslim bud o kalach nebo o pivonkach...potrebuji kytku pro nevestu, dve pro maminky, svedci, deti 6x, klopa ženich a velkou na stul a auto 1x. Kolik myslite pocitat 8000-10 000, mene fakt nevim ,prosim poradte kdo s tim mate zkusenost, diky moc.
Ahoj, vždy je lepší mít srovnání. Takže za sebe určitě doporučuji, nechat si udělat návrh včetně kalkulace u pár floristek a pak si to můžeš v klidu porovnat. Kaly i pivoňky (pokud si je tedy sama neutrhneš na zahradě :-) ) patří k dražším květinám, ale pak taky záleží jakou máš o květinách představu - myslím tím např. tvar a velikost svatební kytice, dekorace na stůl atd. Loni v červenci jsem vázala velkou "pivoňkovou" svatbu s obřadem a hostinou na zahradě (včetně výzdoby stolů, zahrady, atd.) a cena byla 9 500,-. Přeji pěkný den.
My měli výzdobu za 4.000,- Kč, a to fakt pěknou a profi, jednalo se o kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha, myrtu pro 40 svatebčanů, kytička pro maminku a svědkyni, 3 kytičky pro družičky, žardina na čelo, po malých kytičkách na každý stůl (7x). A ještě nějaké ty růže na otrhání lístečků na běhoun. Hustý! A hlavně byla úžasná domluva, takže bych to květinářství brala i s vyšší cenou, ta kalkulace byla jen sladkou tečkou na konec. Jinak jsem ale taky obhlížela víc dodavatelů, takže doporučuji porovnávat.
@lenben Nechávala jsem si dělat kalkulaci u několika květinářství, a to i proto, že jsem chtěla tulipány v září, což je mimo sezónu, takže jsem musela zjistit, jestli jsou vůbec schopní je sehnat.
no nekde na me vcelku koukaly co po nich chci vlastne.....no pocitam 6-8 tisic. Ale vidim že jste mely nektere ty ceny vcelku nizke. Zaleži podle kytek taky, pivonky kaly jsou vcelku dost drahe.