Nechaly jste si udělat kalkulaci květin ke svatbě?

Holky prosim nechaly jste si nekdo predbezne udelat kalkulaci kvetin ke svatbe ve vice obchodech.....a pak jste se rozhodovaly, nebo hned nekde najisto zmluvily? potrebuji toho vcelku hodne a nemam paru o cene. Premyslim bud o kalach nebo o pivonkach...potrebuji kytku pro nevestu, dve pro maminky, svedci, deti 6x, klopa ženich a velkou na stul a auto 1x. Kolik myslite pocitat 8000-10 000, mene fakt nevim ,prosim poradte kdo s tim mate zkusenost, diky moc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, vždy je lepší mít srovnání. Takže za sebe určitě doporučuji, nechat si udělat návrh včetně kalkulace u pár floristek a pak si to můžeš v klidu porovnat. Kaly i pivoňky (pokud si je tedy sama neutrhneš na zahradě :-) ) patří k dražším květinám, ale pak taky záleží jakou máš o květinách představu - myslím tím např. tvar a velikost svatební kytice, dekorace na stůl atd. Loni v červenci jsem vázala velkou "pivoňkovou" svatbu s obřadem a hostinou na zahradě (včetně výzdoby stolů, zahrady, atd.) a cena byla 9 500,-. Přeji pěkný den.
Odpovědět
Rozhodně více kalkulací, zatím mám 3 nabídky na to samé - jedno květinářství si řeklo 3000,-, další dvě 1800,-
Odpovědět
@lenben rozhodně si nech udělat kalkulace, fakt se to docela liší, mně jednou řekli 850. jednou 1400 a jednou 1750, takže rozdíly fakt jsou.
Odpovědět
Moje kytka do 1500, mamky do 300, na stůl 500, klopa ženich 100, děti 70...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli výzdobu za 4.000,- Kč, a to fakt pěknou a profi, jednalo se o kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha, myrtu pro 40 svatebčanů, kytička pro maminku a svědkyni, 3 kytičky pro družičky, žardina na čelo, po malých kytičkách na každý stůl (7x). A ještě nějaké ty růže na otrhání lístečků na běhoun. Hustý! A hlavně byla úžasná domluva, takže bych to květinářství brala i s vyšší cenou, ta kalkulace byla jen sladkou tečkou na konec. Jinak jsem ale taky obhlížela víc dodavatelů, takže doporučuji porovnávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenben Nechávala jsem si dělat kalkulaci u několika květinářství, a to i proto, že jsem chtěla tulipány v září, což je mimo sezónu, takže jsem musela zjistit, jestli jsou vůbec schopní je sehnat.
Odpovědět
no nekde na me vcelku koukaly co po nich chci vlastne.....no pocitam 6-8 tisic. Ale vidim že jste mely nektere ty ceny vcelku nizke. Zaleži podle kytek taky, pivonky kaly jsou vcelku dost drahe.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?