Zajímá mne, zda si nevěsta může uvázat kytici sama. Koupila bych jen nějaké hlavní květy, dodala zeleň ze zahrádky a dotvořila dekorací. Jestli to třeba není něco proti něčemu - jakože pověra nebo tak. Chtěla bych to hlavně z finančního hlediska a taky aby se mi stoprocentně líbila. Máte nějaké nápady nebo zkušenosti. Díky :-)
proc by nemohla? Ja bych si na to teda netroufla. :-| Pokud jsi sikovna, tak si ji klidne sama udelej. ;-) O zadne povere nevim, i kdyby jo, tak na ne nedam. :-) Smele do toho! :-)
zoja, v dnešní době můžeš cokoli, konvence neřeš.
Chceš-li si utvořit květinu sama, udělej to, budeš ráda. Než aby ti pak třeba padla dolů čelist, CO ti to v květinářstrví navázali....já sice měla květiny pěkné, ale od předloh a představ slečna z jakéhosi důvodu upustila, a korsáž ženicha byla úplně jinde. Chtěla jsem něco jiného, než jsem nakonec dostala, ale i tak spokojenost.
Taky si myslím že čím víc věcí si člověk na svatbu vyrobí sám tak tím je jeho svatba osobitější. Já moc šikovná nejsem a tak vždycky žasnu jaké nádhené jmenovky a dekorace si dovedou nevěsty samy vyrobit.
Pokud jsi šikovná, uvaž si určitě svoji kytičku sama... budeš mít jistotu, že takovou máš jen ty :-)
Proč néééé ;-) :-) Když je nevěsta šikula tak v tom nevidím jediný důvod... znám jednu paní která je květinářka a ta si taky dělala kdytku sama ;-) :-)
Pokud to nevadi tobe, tak si ji klidne udelej sama :)
Ja se take provinial tradici, vybrala a objednala sjem si ji sama a ani nevim, kdy by mi ji mel zenich vlastne dat, protoze me ma videt az "pred oltarem". A k nemu uz chci kracet s ni.
takze pokud si ji umis udelat sama, tak se toho neboj. Akorat bcyh si ji objednala predem a udelala vecer. A na noc do vody.
zoja: určitě můžeš, co bys nemohla. Aspoň bude přesně podle Tvých představ. Na takové babské řeči, jakože nevěsta nesmí vidět svoji kytku před obřadem, rozhodně nedej ;-) . My jsme s manželem vyzvedávali kytky den předem a rozhodně jsem se chtěla na tu krásu hned podívala! ;-)