Ahoj snoubenci, nebo už možná i manželata. Chtěla jsem vás poprosit o radu, kolik vlastně musíme na svatbu zajisiti kytic. Samozřejmě, nevěsta je jasná, pak asi maminky a ještě někdo? Předem moc děkuji za radu. :-)
Ahojky, my jsme měli kytičku pro nevěstu, korsaž pro ženicha, 2 kytičky pro maminky, jednu pro svědkyni a 15 samostatných růží , které jsem použila na výzdobu stolu něco do vlasů a něco na házení místo rýže.
Kytičky ,ktéré byli na stolech na hostině jsem potom rozdala ženskému osazenstvu , takže měli velkou radost ! ;-)
Souhasim s tim at si to kazdy udela jak to citi a nenecha se nikym a nicim vazat.
My meli: pro nevestu, 2ks mamiky, svedkyne, korsaz pro zenicha, 3x druzicky + 1 prarodicum na hrob
My jsme měli: moji svatební, pro maminky a 4 kytičky pro družičky. Potom korsáž pro ženicha, ikebany na výzdobu stolů na hostině a výzdobu na auto a kostel. :-)
Ahojte dievcata, citam tu, ze kyticka pre svedkynu - ta kytica sa jej dava az na hostine ako podakovanie alebo ju ma v rukach na obrade? Viem, ze druzicka by mala mat na obrade tiez kyticku ale o svedkyni som nepocula.
vobec tu kyticu mat nemusia ak to nechces... a ani nemusi byt podobna tvojej, niekto dava podobnu, niekto dava len napr. jednu ruzu, alebo kalu alebo cokolvek ine... mozno trosku ozdobena.
moncuska, moje svedkyne dostala kyticku pred obradem, mela jednu slunecnici, takze nemusis vynakladat moc penez na drahe kytky. Jednak to hezky vypadalo a jednak ji tak usetris starosti co s rukama :-D
Ahojte nevěsty, můžete mi poradit nějaký server nebo cokoliv jiného, kde bych našla sušené kytice? Bereme se na horách a tam by živá nepřežila :-( V květinářství (asi v pěti) mi poradili ať si najdu nějakou na webu a přinesu jim svůj návrh, ale už nevím kde mám hledat, prosím pomozte :-N Díky Pišta
tak my budeme mít:
kytici na autě nevěsty (mám šikovnou květinářku, bavili jsme se spolu o mých představách, ale jinak to nechám plně na ní, takovou k ní mám důvěru) :-)
kytku pro mě
korsáž pro ženicha
kytky pro maminky
kytičku pro svědkyni
Představy mám celkem jasný, to je vidět v albu. Jen jsem přemýšlela, že já mám svědkyni a ta kytičku dostane. Přítel má svědka, který s sebou bude mít manželku, tak jestli jí dát stejnou kytku, kterou bude mít moje svědkyně. Ale říkám si PROČ?
u nás bude mít kytičku nevěsta (tedy já :-D ), chci bílou orchidej, ženich korsáž, a jako poděkování malinké kytičky maminkám. Přemýšlím o svědkyni, je to má sestra, jenže pak má ještě sestru můj ženich, která sice nesvědčí, ale ... tak myslím, že se má sestra obejde bez kytičky a jako poděkování dostane kytičku jindy :-) Bude mít kabelku, tak to jí bude do rukou stačit :-). Na stole chci mít své levandule :-) Auta nezdobíme... Líbí se mi, že si dnes každý může rozhodnout, co chce a co ne ...