Ahoj holčiny, neví některá z vás, zdali se u nás dají sehnat kaly, ale v modré barvě?
Zná někdo konrétní květinářství, nebo viděl to někdo na vlastní oči?
Někdo je má v albu a vypadají úžasně, tak zjištuji...
http://www.beremese.cz/album/view.php...
mě se strašně líbí tahle
http://www.beremese.cz/album/view.php...
myslím, že jí tady nějaká nevěsta měla, ale z více kal. Mě by stačila úplně tahle z pěti, snad by nemusela být ani tak drahá... ach jo, já se snad nikdy nerozhodnu....
Holky, tak jsem vymyslela něco jiného než vínové kaly, které jsem hrozně chtěla! Budu mít bílé kaly a v tom takové ty vínové bobule (nevím, jak se to jmenuje), aby jsme nemuseli měnit barvu, protože výzdobu a všechno okolo máme do vínova. Ty bobule měla třeba v albu gabcos, ale s bílýma růžema. Paní z květinářství mi řekla, že by to takto zkombinovat šlo, tak jsem moc ráda!!! :-) x-) No ale stejně asi navštívím jiné květinářství, protože se mně zdá, že se paní pořád na něco vymlouvá.... teď třeba na to, že neví, jak velké kaly v červenci přijdou!!!!!!!!!!!!!!!!! To je přístup, co? :-(
ja chci taky asi tak z 5, ale jen jednoduse svazat, mozna nejaka perlicka sem tam, mam saty s perlickama barva natural, takze takova mezi sampan a kremovou.
No ja doufam ze tech 5 kal nic moc slozityho vyjde kytka tak na 700 maximalne.
puvodne jsem chtela růze - svatebni, maminkam, svedkyni, druzicce na rucicku a 20 myrt by vyslo na 2500,-, tak jsem to zmenila na kaly, tak doufam ze to nebude jeste horsi :-). musim si taky rict o predbezny rozpocet.
anoli, já jsem měla se svojí kytkou stejné problémy. chtěla jsem vínovo-malinovou, ale květinářka mi taky říkala, že nikdy není jistota, že přijdou v takové barvě jakou si představuji. dokonce ani tu velikost mi nemohla zaručit. no byla to sázka do loterie, protože jsem měla sladěnou ženichovu kravatu ke kytce, nicméně jsem to riskla a myslím, že se povedlo. přidám pár fotek do alba :-)
ahojky holky, tak nakonec kaly nemám :-) chtěla jsem hlavně ty točené a to že nebudou asi schopní sehnat a tak se ženichem jsme se domluvili na těch liliích...jak je v albíku :-) je nádherná, tak uvidíme, jak se povede v květinovce :-))
Holky díky moc za rady!!
perada: já jsem měla z kal i ozdobu na dortu, měla být zatočená a dělá se to tak, že se do toho stonku nasouká drátek a pak se ohýbá jak je potřeba. ještě jsem neslyšela, že by to byla nějaká šlechtěná odrůda. mám pocit, že tě paní v květinářství trochu houpe :-|
holky já nevím.....asi se jí to nechtělo motat nebo co :-( ale je to jedno, P mi stejně říkal, že je rád za ty lilie, protoža ta kytka je nádherná :-) a fakt že je... :-)
aktaka mám na tebe dotaz. ozdobu z kal na dort bych chtěla taky, ale květinářka mi řekla, že jsou jedovaté. řešila si to nějak, nebo ne??? rodinu si pravděpodobně neotrávila, tak proto se ptám :-D moc děkuji a krásné Velikonoce všem :-)
michak, neřešila. měla jsem je položené na dortu jako dekoraci...no nikdo si nestěžoval na nevolnost...tedy druhý den bylo blbě spoustě lidí, ale to bych spíš viděla na alkohol :-D
Ahojl holky:) Zítra si jdu definitivně vybrat kytku. Jsem jednoznačně rozhodnuta pro kaly (smetanové, jelikož šaty budou v barvě šampáňo). Pořád ale přesně nevím jak je ozdobit nebo omotat - něčím dozlatova.. Nemáte nějaké zajímavé tipy k nahlédnutí? předem moooc děkuji:))
makule myslím, že když řekneš své květinářce jak by jsi si to představovala, tak ona ti určitě ukaže nějakou stuhu nebo něco jiného jak kytičku svázat. ;-)