Kde seženu pivoňky v říjnu? Ostravsko a Bruntálsko

Profilova fotka
zdravím holky, nemá některá z vás typ, kde by mi sehnali na začátku října pivoňky? musí to být ostrava, opava nebo krnov, už mě tak v 5 květinářstvích usadili, že to nejde, což se mi nezdá, na pivoňky je tu diskuzí dost a v jiných krajích se podle těch diskuzí sehnat dají ...
Odpovědět
Profilova fotka
zkus oslovit přímo velkoobchody s květinami http://www.firmy.cz/kraj-moravskoslez...
Odpovědět
jsem ze Znojma a květinář mi řekl, že sehnat jde vše v jakémkoliv období, jde jen o cenu. Takže v dobrém květinářství je seženou. Radím zkoušet dál, obejít co nejvíc květinářství. Ale cena bude asi docela závratná.
Odpovědět
Profilova fotka
za tip na velkoobchod díky:) no, já jim říkala ať stojí kliďo jedna 150, když je seženou, stejně mi pak ale volali, že teda nebudou... tak nevím, a to bylo v ostravě, tu bych řekla, že by sehnat jít měly :-(
Odpovědět
Profilova fotka
já je chtěla v dubnu a při představě kolik by to stálo, jsem se rozhodla pro úplně jinou kytici. Ta se mi nakonec líbila víc než ta původní. Ale pokud ti nevadí cena sehnat jde opravdu cokoliv, mě objednávali dovozové holadské květiny přes net, tak zkus pořádně zagooglit na velkoobchody ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jestli chceš dají se sehnat anglické růže sou hodně podobné pivonkám a ty by se měli dát sehnat snadněj jak pivonky mrkni na netu
Odpovědět
taky jsem přemýšlela o anglických růžích, ale bylo mi řečeno, že hodně rychle opadávají, tak jsem si to rozmyslela
Odpovědět
Profilova fotka
no, jestli pivoňky neseženu, nechám si asi udělat kytku jen z šatéru, říká se tomu i nevěstin závoj... ale to se asi nebude moc hodit k svatbě v "lesním stylu", tak nevím, ale jedna milá slečna z Phy psala, že by to snad šlo s těmi pivoňkami, tak uvidíme:) každopádně rodná ostrava mě zklamala:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?