Holky, jak jste řešily, popřípadě budete řešit kytici na dubnovou svatbu? My budeme mít 27.4.2019 a líbí se mi tulipány, ale vůbec nevím, s čím je zkombinovat. Krom toho mě od toho spousta holek zrazuje, že tulipány nevydrží. Chtěla bych mít jarní kytici, z toho, co je zrovna dostupné. Pokud máte, můžete sem šoupnout nějakou inspiraci? 8-)
Ahoj, plno inspirace najdreš na Pinterestu :-) taky řeším kytici na jarní svatbu, ale teda 11.5. kombinace bílé a růžové a zatím se mi nejvíc líbily taky nejvíc tulipány :-)
Dobrý den,
kdybych se vdávala na jaře, volila bych jednoznačně anemonky :-) ( Anemone ), jsou v různých barvách a jsou prostě nádherné. Dále mrkněte třeba na ranunculus - taky krásná kytka a ne tak obvyklá. Tulipány za mně nejlépe vyniknou samotné, nebo s nějakým drobným kvítím - např. nevěstiným závojem (gypsophila ), bouvardia apod.Můžete i nakombinovat barvy. Mohou být problematické kdyby bylo velké teplo, ale šikovná floristka si poradí :-) Šťastný výběr přeji!
Ja bych urcite brala tulipany, libi se mi v te kombinaci se serikem, jak uz tu nekdo daval. Na obrad a foceni vydrzi urcite a pak uz je to vicemene jedno.
Dobrý den, já se na jaře taky vdávala a jarní kytice vážu moc ráda - jak už tu bylo napsáno - z těch sezónních máte na výběr úžasné pryskyřníky, sasanky, tulipány, klidně i ty šeříky, kalinu....posílám několik svých jarních kytic. Přeji správný výběr ;).