Jakou svatební kytici mám vybrat pro postavu 163 cm?

Zobraz úvodní příspěvek
ahoj holky, tak už si opravud nevím rady jakou bych měla chtát kytici - jeslti jen do ruky nebo visací. barvu už vím - bílo - oranzová... růže plus jiné květy.... měřím jen 163 cm...a i když budu mít podpatky, nevím si rady... jaký druh svatební kytice. prosím pomoc! nic moc fotka mé osůbky v šatečkách je v albu.... (šaty ještě nejsou zkráceny)
Odpovědět
1
2
Ahoj holky...prosila bych o radu, jakou kytku vybrat...mela jsem puvodne predstavu bud bile tulipany nebo pivonky...ale vybrala jsem si trochu jine saty, nez jsem si myslela, ze si vyberu, tak ted nevim, zda se ty kytky budou k satum hodit...saty jsou v mem albu "co uz mame", obr. 44+45 trudy lee 58610. Saty jsou kremove, nejsou bile. Nechci nic preplacane, zadna bizuterie nebo sperky na krk ani na zapesti, jenom prstynek a nausnice. Nechci zavoj ani korunku, nejsem ten typ a myslim, ze k satum by se to take nehodilo. Vlasy bych chtela neco jako uvolneny drdol na jedne strane, nebo neco s kytkou. Svatba bude v kostele. Vyzdoba stolu bude ladena do hnedo-bila a na stoly bych chtela ty same kytky co do svatebni kytice. Jo, a merim i s botami 185cm, takze bych nerada, aby ta kytka vypadala pidi :-) sdelite svuj nazor..? diky moc a hezky den. jana :-D
Odpovědět
meindzi: vybralas nadherne saty, obrazek 44 je jednoznacne nejlepsi, i s bolerkem to vypada super : ) tulipany bych k temehle satum nedavala, zdaji se mi k nim takove moc jednoduche, pivonky mozna... co nejakou peknou kytici pres ruku, ja jsem vysoka jako ty a vypadalo to moc pekne, taky zalezi, kdy mate datum svatby, podle sezonni nabidky kvetin, napr. tulipany treba v srpnu skoro nejdou sehnat
Odpovědět
Tak za mne ,neradila bych dlouhou kytici přes ruku - šaty jsou dost zdobené,bylo by toho už moc.Viděla bych to na kulatou kytku ,třeba růže nebo i ty pivoňky.
Odpovědět
lukava: diky za pochvalu, nekterym se ty saty vubec nelibi...ale mne prijdou zajimave... :-) a take je neni v cechach mozne vubec sehnat, protoze ta firma tady nema zastoupeni a na slovensku, kde svatbu bude, jsou jenom tyhle jedny saty..a zatim je nemel nikdo pujcene, takze ani pani ze svatebky mi neumela poradit, co mela za kytku holka prede mnou... :-S jo, a svatbu planujeme na 30.7. byla jsem se ptat v kvetinarstvi, pry neni problem sehnat ani tulipany ani pivonky... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
meindzi: a co zkusit bílé pivoňky do kulata a spustit ze stonků dolů hnědou stuhu (jako jsem to měla já na kytici). Z toho by se pak dala ladit i hnědo-bílá výzdoba na stolech.. A nebo zkombinovat hnědé kaly s nějakýma bílýma květinama.. Kytku s převisem bych klidně dala, ale nějakou jemnou a úzkou (ne takový ten bohatý šíroký převis).
Odpovědět
civet: ty pivonky mi nejdou z hlavy, ale pry ke kremovym satam nemaji jit bile kvety...takze kytky s nejakym jemnym nadechem.. s tou stuhou nevim, nevim, jestli ji pustit dolu, ale hneda by byt mohla...hm, hm... :-S
Odpovědět
ja jsem myslela kytku pres ruku jen s jemnym previsem, ne takovu tu bohatou ; ) pivonky jsou ruzne, tak mozna a nebo treba gerbery nebo germíny (malé gerbery)...jestli je máš teda ráda, já měla germíny dohromady s růžemi a mají krásná hnědá očka, takže ta hnědá by třeba šla vypíchnout ještě nějakou stuhou...smetanovo hnědá kombinace a nějaký veselejší barevný akcent? zkusim dat nejake kytice do alba....myslím, že někdo zmiňoval kaly, ty se mi k těmto šatům nezdají nic moc
Odpovědět
lukava: a co rikas na tuhle? http://media.theknot.com/ImageStage/O...
Odpovědět
lukava: nasla jsem jednu web stranku, kde maji docela zajimave kytky...a par novych jsem pridala i do sveho albumu...co myslite, kterou k satem trudy lee 58610? :-D http://www.blog.designsinbloom.ca/tag...
Odpovědět
moc se mi líbí ta kytice ve vasem albu pod c 82, orchideje jsou prekrasne a kaka dohneda take; ale k tak romantickym satum mozna radeji 86 nebo tu kombinaci s freziemi...moc dobry typ na stranky!
Odpovědět
meindzi: jeste jeden odkaz pro inspiraci: http://www.hanasebestova.cz/galerie
Odpovědět
lukava: pridala jsem jeste par fotek...chtela bych kytku do bilo-hneda, kvuli vyzdobe...mne se take libi ta bilo-hneda s kaly. moc. ale prijde mi k tem satum az moc. a co ta posledni? nasla jsem kytku, ktera mi plne vyhovuje - sasanka. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
meindzi: no vidis, ty sasanky jsou moc krasne! Ani jsem nevedela, ze se da z takovych velkokvetych sasanek udelat tak krasna vazba. Jen si trosku myslim, ze sasanky asi moc dlouho nevydrzi a asi nepujdou ususit.. kdyby sis chtela nahodou nechat kytici na pamatku. Jinak fakt trefa, krasne nezne a originalni...a libi se mii vic nez pivonky ; )
Odpovědět
lukava: mne se ta poslendi kytka libi taky moc, a jsou tam i ty pivonky, ktere jsem chtela...takze myslim, ze uz mam vybrano :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky , pokud jsi menší opticky tě prodlouží kytice ve stylu anglické kapky nebo převislá kytice ... Jsou vhodné pro každou nevěstu a co se týká elegance .Kulatá kytice pro změnu opticky rozšiřuje . Volila bych anglickou kapku- růže , kaly to už je čistě na Vás. :-) Snad Vám moje rada malinko pomohla v vybírání vhodné svatební kytice , zaroveň přidávám ukázky svatební kytice :-) Např.: Klasická anglická kapka je sladěna oranžovými růžemi , jemnými krémovými růžičkami , fréziemi a zelení .. dobře se dá usušit ... Nebo červené růžičky ve vazbě ... je to nádherná kytice ..rudá barva sama osobě hodně prozrazuje , ať už vášen nebo hněv ... růžová ... ta znamená romantiku ... ale to už je povídání o něčem jiném Co se týká kal ráda bych podotkla , že nejsou příliš vhodné k usušení .
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?