Myslím, že ideální by byla kytka úplně stejná, jako jsou kytky na šatech. Vím, že to mají být asi růže, ale to by už musely být hodně rozkvetlé a povolené. Nebo spíš nějaký jiný druh, než se většinou dává do kytic (myslím, že jsou to spíš růže, co jsou k vidění v zahradách) Zkusila jsem zadat do obrázků "kytice růžové pivoňky" a myslím, že by to mohlo být ono ;-) Akorát nevím, kdy máš svatbu...jestli by s pivoňkami nebyl problém. Každopádně, bych ukázala šaty floristce, ať udělá kytici stejnou, asi spíš malou.
Ahojky, využiji již založené diskuze a zeptám se Vás, jakou kytici by jste vybraly k mým šatům? Ohledně kytice jsem měla od začátku jasno, kulatá a do pastelových tónů růžové. Jenže pak jsem si vybrala šaty jiného stylu a moc mi k nim tyto kytice nesedí. Svatba bude venku u rybníka a lesa, tak asi spíš něco "lučního", co myslíte?
Ahoj snad nevadi, ze se pridam a vyuziji tuto diskuzi. Vybrala jsem si kvetovane saty a zajimalo by me jakou byste k nim volili kvetinu. Moc dekuji za pomoc!
@beruskalenuska Nevím jestli už máte květinu vybranou, za mne bych volila kytici trochu volnějšího typu, květy ne úplně nahusto, tak jak máte tu pivoňkovou. Sukně šatů vypadá splývavější a jemný přechod okraje květiny by se k tomu hodil ideálně. Pokud byste se chtěla ještě zeptat, klidně mrkněte na webovky a ozvěte se. Báječný den přeji, Marcela