Doporučte květinářství na Mladoboleslavsku

Hledáme květinářství,kde budou kreativní,svatbu budeme mít v květnu 2010.Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tento víkend se vdávala kamarádka, kytky dělala paní Jana Chlupáčová, určitě ji vygooglíš ;-) Jesti je dost kreativní, to neposoudím, koukni do její galerie (má i nějaké fotky přímo v květinářství). My byly každopádně moc spokojené. Vazby byly krásné, zařídila i celou výzdobu stolů, ale hlavně je velice ochotná, vše klaplo na jedničku. Můžeme jen doporučit.
Odpovědět
Já osobně jsem byla nadmíru spokojená s tou Slovenkou v květinářství Art v Intermě. Dobrá je i Jana Chlupáčová viz. příspěvek výše, stránky má prijmenijmeno.cz a taky Obchod kvítím v Bezně a Květinové studio Vladimíra Zítky. Získal titul Mistr florista, ale myslím, že obchod se někam přestěhoval? byl na Starém Městě.
Odpovědět
Profilova fotka
Na pana Zítku jsme měly doporučení také a zkoušely ho kontaktovat. Bohužel obchod v MB zrušil bez náhrady a odstěhoval se do Brna.
Odpovědět
Zdravím všechny a děkuji za doporučení.Díval jsem se na Obchod kvítím a docela se mi to zamlouvá!Rádi by jsme netradiční svatbu-a jelikož jsem si všiml ,že spolupracují s Lobčí(Houskou),přemýšlíme o svatbě v historickém stylu. Nemáte někdo zkušenost spojení Houska+ Obchod kvítím Bezno?Děkuju a hezký zbytek léta!!!!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Rozhodně mohu 100% doporučit květinářství v Bezně. Paní floristka Violka je naprosto bezkonkurenční, velice milá a ochotná. Měla jsem konkrétní představu květin na svatbu, nakonec jsem si vybrala úplně něco jiného, praktičtějšího a neotřelého. Jedna kytice pro nevěstu, 4 menší, kvítko ženichovi do klopy a jedno malý pro našeho synka nás výjde kolem 1500 - 1800,- Kč. Což je za takové množství úžasná cena. Paní Violka má spoustu ocenění, diplomů a vázaní svatebních kytic je její doménou. Takže jeďte tam :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
...
Odpovědět
Co můžu doporučit, je Květinářství Art u ZŠ Pastelka. Paní, která tam prodává je profík mezi profíky v kreativitě, rychlosti, návrhu kytek, barev a designu, taky ve vztahu k zákazníkům. Co kytka to originál a myslím, že za nejlepší peníze v MB Hlavně neváže kytky podle knížky, když to nechám na ni, tak je kytka 2x lepší než jsem si představovala. Pan na Starém městě byl taky dobrý, ale zavřel krám a odešel – v MB je málo lidí, kteří dokážou ocenit kvalitní výrobek ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?