Dejte tipy na květinářství a kadeřnictví v J. Hradci

Ahoj nevěstinky, konečně jsem se odvážila zaregistrovat, dneska mi paní z matriky potvrdila volný termín v rondelu v Jindřichově Hradci. Tam se chceme s přítelem brát. Hostinu ještě přesně nevím, kde budeme mít, ale nejspíš uděláme hostinu někde v restauraci v Hradci a budeme tam jen po dobu oběda. Máme malý miminko, tak to nám spolyká docela dost peněz. To už abych se po nějaké začala ohlížet...Budu ráda, když mi dáte nějaké typy na květinářství, nebo kadeřnictví, kde by mi udělaly nějaký bohatý účes.. V Hradci to znám, ale dlouho jsem tam nebyla...
Odpovědět
ahoj,gratuluju k potvrzeni terminu, my budeme mit svatbu taky na jihu, taky mame maleho spunta a cekame druheho nejak chvili pred svatbou-) uz jsme to jednou posunuli kvuli prvnimu, tak ted uz to posouvat nehodlame, bo to bychom se asi jinak nevzali. Sleduju beremko už víc jak rok, nevěsty si chválily kadeřnictví vedle spořitelny-) a já mám dobrou zkušenost s dobrým dortem za rozumnou cenu na horním náměstí..nicméně to už jsou 4 roky, tak snad jim to zůstalo-) Taky hledám přijatelné ceny...-)
Odpovědět
Ahojky, děkuji a také gratuluju k přírustku v bříšku. To se teda nezastavíš, mě to stačí s malým;-) Každopádně děkuji za typy na kadeřnictví atd, moc se mi to hodí..až tam pojedeme všechno projdeme. Ceny jsou pro nás taky důležitý. ještě jsem koukala na pekárnu v Hradci.
Odpovědět
ahoj, jsem to ale blbec..nevím proč jsem napsala kadeřnictví..myslela jsem květinářství..asi jsem chtěla říct, že právě kadeřnici a kosmetičku a tak neznám-)) ach jo-)
Odpovědět
Jo,tak květinářství se taky hodí;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme termín v Rondelu.. :-) Já Hradec skoro neznám, přítel odtud pochází, ale moc často tam nejezdíme.. Je to kus cesty.. :-( Ale je tam nádherně.. Budoucí švagrová mi doporučila kadeřnici v Příbrazi a květinku "U Václava" myslím se tam říká..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?