ahoj je tu nějaká nevěsta která už svatbu měla a nedala za kytky víc jak 1000? Jen by mě zajímalo jestli je to vůbec možné a pokud by byla i nějaká fotka kytiček.
Dobrý deň,
Určite sa dá vymyslieť svadobná kytica tak, aby splňovala Vaše požiadavky a to nižšiu cenu ako 1000,-Kč. Každá floristka by si mala poradiť i z takouto požiadavkou. Napr. Kytica uviazaná z vřesu, karafiátov, gerber... Samozrejme z moderným spracovaním :D Alebo pokiaľ máte na záhrade pivonky alebo hortenzie je ďalšia možnosť pre Vás :D
Samozřejmě že se dá vlézt do 1000kč, sestra měla krásný růže za 500kč + 2kytičky pdo malý družičky a každé mamince růži, a vlezla se.. stačí najít dobrý květinářství kde jsou ochotni ti kytky udělat do určité ceny, já to tak mít budu, ale já chci tak do 1500 - 1800kč . já chci čiště moji kytku za 1000kč,chci velkou.
já dostanu kytice víceméně darem od sestřenice květinářky, takže jsem za vodou, ale myslím si, že domluvit se to určitě dá. Viděla jsem i nevěsty co pokoupili levné kytičky ze supermarketu anebo ze zahrádky, a vytvořily si své origoš kytice, moc je to nestálo a kytky byly nádherné. Taky by se mi nechtělo investovat víc peněz. V září ještě něco na zahrádkách poroste, u mě v dubnu dost prd. :D
ahoj, zvuzuju variantu satenovy kytice, vydela jsem tu na pro, jedna holcina je dela kolem tisice, druha i za ctyristapadesat a ma kameny obchod v letnanech, tak uz mam v planu se tam zastavit, abych videla kytici i na vlastni oci a dokonce mi bylo receno, ze si ji muzu sama vybrat a svazat... jsem zvedava a hodne nad tim premyslim...libi se mi, ze mi kytice zustane naporad:) ahoj
Ahojda, ja jsem se stavovala v kvetinarstvi v patek a pani mi rekla, ze zalezi na me, kolik si reknu, ale ze do 1000kc se povejdu a to chci kytku pro sebe, korsaz pro zenicha a dve kytky pro maminky. Svatbu mame v dubnu, bude pry vic jarnich kvetin a ty co jsou i ted budou levnejsi :-), jinak jsem z Jaromere, mame cca 15tis obyvatel - ve meste to bude urco drazsi, tak at se ti dari :-)
Já si nechávám dělat kytici z pěnových růží (vypafá úplně jako živá a mohu si ji schovat na památku). Paní jsem dala předlohu na fotce, jak si představuji výsledek a vlezu se s kyticí i s korsáží pro ženicha a dobírkou do 800Kč.
No tak mě dnes floristka (dvě různé) napsala rozpočet na kytky, co jsem jí poslala jako předlohu a všechno dohromady (moje kytka, maminky, svědkyně, korsáže...) dohromady cca 4 tis. Kč. Masakr.. :( Připadá mi to fakt moc.. Jsou to růže a něco jako orchidej. V dubnu se tam půjdu s ní domluvit, tak jsem zvědavá, co vymyslíme.. Jednu z těch dvou floristek jsem si vybrala.
ano ja mela karafiaty vazane do pracovniho oznaceni brokolice :-))))zvladly prevazet asi 3krat skoro den bez vody a super. myslim ze jsem platila cca neco trosinku pres tisic za kytku pro nevestu, 2 kytky pro maminky ( ty byli takove jednoduche prolozene zelenyma listama, ale taky pekne) a korsaz pro zenicha. viz. album. Zalozni verze byla koupit v albertu rano narezane mini ruze vice baleni a svazat, obalit dole stuhou a hotovo.
Na obrázku je má kytice a kytky družiček a svědkyně. Ještě byly čtyři korsáže, velká kytice pro maminku, ikebana a přes 40samotných květů gerber do váz na hostinu. Celkem nás to přišlo na necelé 4tisíce, což mi přijde jako dobrá cena - vzhledem k tak velkému počtu květů... Co se původního dotazu týče - tak podle mě, pokud si to člověk neuváže sám, tak se pod cenu 1000 nelze dostat ani omylem - pokud člověk počítá alespoň základní - kytice nevěsty, korsáž a kytka pro maminky... Do tisíce by se vešly u mě konkrétně tak max.moje kytice a korsáž pro ženicha... Jinak ani ránu:-D
Už jsem to tu někde psala- moje kytka, kytka pro svědkyni, mamku a družičku mě vyšla cca na 500,- se vším všudy. Vše jsem si vázala sama. Večer před svatbou mě to stálo navíc cca 1.5 hodiny času.
Já počítám na vše (kytka já, korsáž, kytka mamča, tchýně a svědkyně) tak cca 2tis. Budu mít karafiáty a pár růží. Kámoš teď dal za kytku jen pro nevěstu 1800,- to je přehnaný, stejně zvadne ;-)
Záleží jestli máte na mysli kytičky i pro maminky, svědkyni a korsáž (+samozřejmě pro nevěstu). Jde o to jaké druhy květin se použijí. Můžou se udělat decentní kytičky jednoduché a přesto nápadité. Jak pro nevěstu, tak maminkám, svědkyni. S drobných květů, levnějších květin ( fresie, karafiáty, chrysantemy, wax, nevěstin závoj-gypsa, astra apod. záleží na ročním období-na jejich dostupnosti). Do 1000kč by se to dalo uvázat s tím, že by se celá svatba pojala v jednoduchosti a decentnosti. Nic honosného. Ale i v jednoduchosti je krása, když se vytvoří hezká kombinace barev. Já měla na svatbě živé květiny, všímám si, že je i žádaná umělá kytice např. i s bižutérií. Záleží na vkusu člověka. Pořád si myslím, že nevěstě sluší živé květy.
já jsem po dlouhém rozmýšlení šla do umělých - pro sebe, maminku a tchýni, samozřejmě i korsáž pro ženicha a pak jen symbolickou růžičku svědkům.... (mám to v albu)...... a nesrovnatelná cena - živá a umělá. A také i proto, že fialková je barva nestandartní, jak mi bylo řečeno a to bych se prý nedoplatila.....
Já se chci taky pokusit vyrobit si něco svého... Našla jsem spoustu návodů na krásné látkové, papírové atd. květin... Rozhodně to vyjde levněji a bude to zábava..
my měli dost sezónní kytičky a s mou kyticí jsme se do tisícovky vlezli... nevidím v tom až tak velký problém, záleží na tom, co chceš za rozměr, složitost, druhy kytek a tak....já měla krásnou, přesně podle mých představ, po usušení krásně drží, naprostá spokojenost... takže myslím, že to jde :D
Osobně plánuju kytici vůbec neřešit, jsme domluveni s přítelem, že v den svatby nebo den před ní prostě zajede do nejbližšího květinářství a něco sežene. Protože dát za kytici o 1000Kč více jenom proto, že se jí říká "svatební", mi přijde zbytečné. Chápu, že ty, co chtějí mít svatbu dokonalou a sladěnou, to chtějí mít fakt perfektní, ale to není náš případ, my jsme z toho tak nějak asi už vyrostli :-) 8-) Viděla jsem krásnou kytičku pro nevěstu za 120Kč :-) Co víc si přát :-)