Zkouška svatebního líčení, jít na ni sama nebo s někým?

Milé nevěsty, blíží se mi zkouška líčení a napadlo mě jestli na ni mám vzít někoho sebou nebo sama? Jdu ke kosmetičce přímo do bytu,tak jestli to není blbé. Ale zase bych byla ráda kdyby mě svědkyně třeba nafotila a tak :-) Děkuji vám za pomoc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šla sama a nafotila mě přímo vizážistka. Po pravdě, vůběc mě nenapadlo vzít někoho sebou. Ale pak jsem tam byla na nehtech a shodou náhod zrovna vizážistka dělala zkoušku s jednou nevěstou, která sebou měla svědkyni a bylo to takové pěkné. Takže vol podle toho jak to cítíš ;-)
Odpovědět
také jsme byla sama :-) a paní mě nafotila úplně automaticky :-) ale je pravda, že já si hodně věcí radši zařizuji sama, takže záleží na tobě, jak se budeš cítit a jestli máš někoho, kdo by s tebou šel, záleží na tobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zkousku liceni mne ani nenapadlo nekoho brat, dokonce jsem to ani nefotila :-D liceni jsem si nechala cely den, abych mela jistotu ze vydrzi, apod. takze vysledek nazivo pak komentovala mamka a bratr kdyz me videli.. chtela jsem hlavne vyzkouset znacku kosmetiky kterou vizazistka pouziva, jinam jsem mela velmi nenapadne liceni, jehoz hlavnim cilem bylo zamaskovat problematickou plet a k tomu jsem opravdu nikoho dalsiho nepotrebovala.. ale pokud sebou nekoho chces, tak vubec neres, jestli to je nebo neni blbe, jsi platici klient tak se podle toho muzes chovat ;-)
Odpovědět
Když jsem líčila na svatby, měla jsem doma 3 nevěsty, všechny přišly samotné. Být tam někdo další, tak mě to jen omezuje. Potřebuju se věnovat na 100% líčení a to požaduji i od nevěsty. Aspoň já líčila tak, že jsme vše v průběhu konzultovaly, holčiny se co chvilka koukaly do zrcátka, zda je to moc, málo, jak vypadá odstín na oku atd. Být tam kámoška,co mě čučí pod ruce s "ukáááž", tak tam jsme tak tři dny :-D Holky většinou pak chtěly cvaknout fotku a i pro vizážistku by mělo být dobré, aby viděla, jak se makeup tváří ve foťáku. Nikoho nenutím, aby se odlíčil při odchodu, právě naopak, holky poznaly, že líčení drží a mohou mu věřit, odcházely nalíčené domů a tam se ukázaly snoubenci, vyfotily pro kámošku atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám malý ateliér, nevěsty na zkoušku chodí většinou ke mně. Vodit si někoho domů by mě ani nenapadlo. Některá nevěsta přijde na zkoušku sama, jiná si s sebou přivede maminku, kamarádku, mě to nevadí. Uvařím jim kafe a můžeme zkoušet. Některá se chce rozhodovat sama za sebe, ale jsou i nevěsty nejisté, raději by účes i líčení zkonzultovaly ještě s někým jiným v průběhu zkoušky. Mě to přijde normální a nevadí mi to. Nevěsty se většinou fotí na mobil, já si je zdokumentuji také, ale fotka z malého mejdlíčka nebývá tak kvalitní. Zkouška je od toho, že se zkouší a čas by neměl být rozhodující. Důležié je, aby byla nevěsta spokojená a jistá, že ve svatební den může být v tomto ohledu v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
@akrrash se mnou byla svědkyně, nechaly jsme se nalíčit obě ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?