Ahoj/Zdravím,
hledám nějakou vizážistku co mi zvládne udělat i vlasy a co má ráda styl á la lesní víla nebo boho. Potřebuji někoho kdo mi zvládne udělat perfektní make-up na problematickou šupinkující pleť, zakryje pár nedokonalostí, sjednotí barvu pleti, vytvaruje obličej a zařídí abych se celý den neleskla =) Zkrátka někoho kdo pracuje s kvalitní kosmetikou, ví, že svatební make-up je o tom udělat ho dostatečně výrazný a trvanlivý aby vypadal hezky na fotkách a zároveň abych nevyděsila hosty a sama sobě se líbila. Hledám někoho, kdo se neučil líčit jen v Make-up Institute Prague, pokud takové vizážistky ještě existují (bohužel zatím co jsem vždy viděla holky co vylezly od nich, tak líčí tvrdě a na jedno brdo bez citu s pocitem jak je to umělecké a jak to umí). Někoho, kdo to dělá srdcem citem a zároveň má k tomu zkušenosti jak zařídit hezký vzhled i v horkém počasí.
Chci vzdušné vlny se sponkou a náznakem falešného copu, což je kumšt aby to vypadalo dobře. Líčení chci jemné ale aby bylo poznat a ráda bych využila i umělé řasy a poradenství s přípravou obočí na svatební den.
Snad nějaká taková slečna co žije zkrásňováním něvěst, stejně tak jako jsem já dříve žila poradenstvím při prodeji korzetů, existuje.
Dobrý den, mám k ruce velice šikovného vizážistu v Praze, léta s ním spolupracuji a za jeho práci ručím :-) Stará se o makeupy i celebritám a vlásky zvládne také velice dobře, zvláště styl, jaký požadujete. Pokud byste chtěla, mohu Vás nakontaktovat :-)
Krásné velikonoční pondělí :-) Vámi poptávaný termín mám ještě volný a s velkou radostí se Vás ujmu - pokud Vás moje práce zaujme .... Dělám jak líčení tak i vlasy - a s poradenstvím nemám problém :) dokonce teď navšťevuji kurz kosmetiky - jelikož chci svým nevěstám - klientkám - nabídnout více kompletnější služby...
Budu se na Vás případně velmi těšit... S láskou Petra