Ahoj holky, volám S.O.S.. Byla jsem dneska na zkoušce účesu a líčení a byla to hotová hrůza...já fakt nejsem nijak moc rozmazlená, ale tohle bylo moc....makeup tak děsný, že sama se namaluju líp, když jdu jen na poštu a účes děs :-( Prosím pomozte mi! Svatbu mám už 27.8.2011
Ahoj odpovídám na sos, kadeřnici zkus paní BUŠINOVÁ Alena- tel. : 606 528686 stará se mi o vlasy už více než 6 let, je velice ochotná a nic není nemožné, ...pak znám ještě vizážistku a kadeřnici v jednom, moc šikovná navác nechtová designérka, ta mi dělá nehty. Jmenuje se paní Zdena Pechartová , číslo na ni nemohu najít, ale zkus její sestru mojí přítelkyni Ladislavu Světlíkovou , ona ti na ni dá číslo: 731528138. Hodně štěstí a ozvi se jak to dopadlo. Pa Katka
Musíš někam do Lorealu, tam ti určitě nepokazí účes. Doporučuji Hair Style Vlaďky Hrubé na Pekařské. Myslím že mají i vizážistku a češou svatby pomalu každej den, soutěže, modelky atd.. :-) Držím palce!
Holky,volám s.o.s. !!! .Vizážistku a kadeřnici jsem měla domluvenou už dlouho.V kontaktu jsme byly,já ale požadovala zkoušku,to je pochopitelné.Doporučila mi ji známá.Několikátý den mi nezvedá telefon 8-( .Prosím,znáte někoho šikovného z Prahy nebo středních Čech kdo je ochoten přijet domů? děkuji.
@sissi85
Nejsem sice z Prahy, ale vím jeden ze způsobu, jak rychle najít vizážistu či kadeřnici, nebo obojí v jedné osobě :)
Mrkni se na tyto stránky, zadej potřebné, jsou tam vždy i reference: http://www.fotopatracka.cz/vizaz/sear...