Protože téma Jakou používáte kosmetiku je už hodně rozsáhlé a řeší se v něm převážně klasická kosmetika a v tématu o životním prostředí se řeší zase plno jiných věcí, tak konečně zakládám téma o čistě přírodní kosmetice ;-)
Tak ja jsem poprve zklamana z vyrobku Weledy a to z Coldcream. pani mi ho poradila na ruce a vybec mi je nepromastil, jen na nich udelal takovej film. :-(
Josefko, coldcream používá m. na obličej i na ruce a je z něho naopak nadšen, už ho skoro spotřeboval cca za měsíc, ruce po něm mívá hebký a na obličeji mu taky pomohl - bývá celej den venku, když se nenamaže, má červený fleky a loupe se, s tím krémem ne... Na moje ruce je mastnější, než alva nebo alverde, ale do těch jeho se vsákne za chvilku - zkus ho posunout na svýho m., jak na něho bude působit :-)
m nepouziva nic krome deodorantu a trosky parfemu, ktery ma uz 2 roky a vypada to, ze ho bude mit jeste dalsi dva :-D
ja mam s rukama v zime problemy a zatim mi na nej pomaha jenom jeden krem z lekarny, kterej sice neobsahuje parabeny, ale ma v sobe vazelinu a tekuty parafin :-( - po tom jedinem mam ruce jako miminko. Moc ho nepouzivam, jenom v pripadech nejvetsi nouze, ale stejne - na weledu jsem spolehala :-(
princez, na niveovej sliz jsem teda taky zvedava :-) josefko udelaj taky sliz at je sranda a at sem muzes napsat co na to tvuj manzel :-D :-D muj pritel je ze slizu nadšen, zvlášť když k nám teď chodí prát jeho ségra a neprojeví se to na nákladech :-D (hlavně teda na nákladu tahání prášků a aviváže z obchodu, to jsem vždycky nesnášela, nechcem auto dokud nebudem mít haranta)
josefko, ja ted mela testr hauschka a byl moc fajn, mam podobnej problem, skoro vsechno na ruce je malo mastny..ted mi docela pomaha to, ze se mazu jenom olejema a ty mi ty ruce pekne promasti plus je dobry uplne nejvic neutralni mydlo na ruce
josefko, hodila bych ti sem odkaz, ktery krem na ruce mi pomaha (lavera basis), ale je to zbytecny, jak tak koukam :-p a vypsat to nemuzu, nepamatuju si to a nejsem jeste doma..
rosi, pouzivam na odlicovanie ruzove mlieko Alverde uz asi rok a rozhodne ho nemienim vymenit za nic ine... v kombinacii s ruzovou vodou Alverde je to fakt skvele x-)
josefka, s rukami mam v zime obrovske problemy aj ja... na pokozke sa mi robia akoby trhlinky alebo ako to nazvat... teraz na to pouzivam alverde nechtikovy krem a striedam to s bambuckym maslom (to len na noc, kedze je mastnejsie)... vyrazne sa to zlepsilo, hoci stale to nie je ok
skusila som etericke oleje Hanus - levandula a eukalyptus a milo ma prekvapili, su fajn a maju velmi priaznivu cenu...
jen jsem si vzpomněla, že se tady před časem někdo ptal na ty odličovací olejíčky. měla jsem jeden od logony, s modrým logem, a byl dobrej, hezky odličoval a nepálil ;-)
super, promin, ale nemuzu si pomoct, olejicek od logony s modrym logem si umim bajecne predstavit :-D :-D :-p tak diky za zkusenost..priste budu v obchode urcite vedet, po cem sahnout..
Herminko a Rosi - niveasliz zatim dobrej ;-)
pradlo opravdu nemáme extremne spinave, jen klasické jednodenní nošení ponožek,halenek a podobně , čili jen lehce ušmudlané , případně propocené a na to to fakt stačí
montérky v tom asi prát nebudu
ale i když do ví že, když bude nouze tak třeba i vyperu
:-N