Ahojky,
přemýšlím jestli se mám na svatbu nechat nalíčit od nějaké kosmetičky nebo jestli mi postačí šikovná kamarádka. Je velký rozdíl v líčení od profesionála a od kamarádek?
já teda budu mít kosmetičku :-) svoji osobní na celý den - moje drahá sestřička je kosmetička :-) ale přiznávám že to musíme několikrát vyzkoušet protože je to trochu jiné líčení než na ples a tak :-)
jinak jsem byla kamarádce na svatbě a strašně jsem se těšila když říkala že příjde kosmetička ta ji nalíčí tak jsem si představovala profesionálku a ono nakonec přišla kadeřnice vytáhla kosmetiku oriflame a všehochuť a namalovala ji tak ze zázraku nebylo nic :-( slušelo jí to bylo to decentní to ano ale asi stejně by ji namalovala každá druhá družička :-)
Já teda ještě nevím, jestli ji budu zvát, zatím se spíš přikláním k tomu, že ano, ale musím to promyslet vzhledem k rozpočtu. Na kolik tak vyjde svatební líčení?
ahoj, já osobně bych si raději zaplatila za vizážistku. Nejsem totiž moc zručná a hlavně používám jen řasenku a pudr, max.korektor z drogerie, takže ani nevím, jak by to dopadlo, když bych se tímto měla líčit na vlastní svatbu :-D . Takže se jednou určitě těším až si mě vezme do parády odborník ;-) .
Jednou jsem se nechala nalíčit od profesionálky před boudoir focením a byla to bomba. Jasně, že jsem se nemohla poznat, ale byla to nádhera. Nic přeplácaného, ale naopak líčení vyzdvihlo mé přednosti jako třeba oči a naopak trošku zamaskalo nedostatky jako např.velký nos.
Takže já mám jasno. :-)
ahojky, já byla na dvou zkouškách líčení u "profesionálek" a ani jedno se mi nelíbilo a hlavně nedrželo pořádně, make-up byl rozteklý po dvou hodinách, oči pálily z linek atp. .... pak jsem si zašla do yves rocher, kde občas nakupuju, tam mi prodavačky přímo na místě vyzkoušely jejich make-up, pudr a tak, nakombinovaly to komplet k sobě a nakonec na svatbu mě nalíčila kamarádka od ségry, která prostě jenom je šikovná a pečlivá a drželo všechno krásně, i bez různých ustalovačů.... sama bych se asi tak hezky namalovat neuměla (nějak neumím vymýšlet kombinace a většinou to neřeším, řasenka, jedny stíny a jdu :D), ale že by to musela být nějaká profi vizážistka, kosmetička apod. to si taky nemyslím...
Já jsem se nechala líčit od profesionálky (mám ji v Doporučuji dodavatele), líčila i mamku a ségru. 100% spokojenost! Tímto bych se neměla chlubit (ještě nikdy jsem to neudělala), ale v make-up jsem jela ještě ráno v 7 na svatební cestu :-)
Já tedy radím, určitě profesionálku. Na fotkách to jde hodně poznat..