Dobrý den, poptávám někoho profesionálního, šikovného a spolehlivého, kdo dojede na místo příprav. Svatba bude ve všední den ve 12.00, takže se bude jednat o dopoledne. Prosím o nabídky s cenovou kalkulací a ideálně ukázkami vlastní práce. Děkuji těším se na spolupráci.
Jana
Krásný dobrý den. Velice ráda se Vám budu věnovat ve Váš svatební den. Uvedené datum mám stále ještě volné. Nabízím výhodné balíčky líčení+účes pro nevěsty se zkouškou. Koukněte na mé webové stránky. Velice ráda s Vámi vše proberu po mailu nebo telefonu. Hezký den, vizážistka Kristýna
Krasny vecer preji 🌸,
jsem delam kompletní balíčky líčení a účes 🌸, Váš termin mám volný a rada budu součástí Vašeho krásného dne. Ve svatební den samozřejmě dojizdim na místo konání svatby,na svatební zkousku mohu nabídnout svůj makeup ateliér na Praze 6. Na mem profilu najdete spousty informaci stejne jako odkaz na webovky.
Rada Vám sdělím i další informace🎀.
Dobrý den Jani,
Váš termín svatby mám volný a ráda se o Vás v případě zájmu postarám. Dojet za Vámi na místo svatebních příprav v den svatby je pro mě samozřejmost. Stejně tak jako naprostá spolehlivost a profesionalita. Mrkněte buď na můj profil zde, či na Facebooku, kde uvidíte přehled mých prací a také referencí. V případě, že budete mít zájem o bližší informace se určitě neváhejte ozvat, ráda Vám vše objasním :-)
S pozdravem Lucie