Katy007: jestli to je zbytečné, nevím, asi jo - aspoň z mého pohledu. Já to totiž beru jako možnost, jak si ty řasy natočit. Jako kdybych měla kudrnaté vlasy a dávala si na ně na noc natáčky - to by bylo zbytečné :-N . Takže asi i kulma pro samovolně natočené řasy je zbytečná - můj názor ničím nepodložený, takže nevím, jestli pravdivý :-x
TAk jsem si kulmu včera vyzvedla na poště. Hned jsem to musela zkusit na nečisto (už jsem byla odllíčená), ale nic mi to neudělalo. Tak jsem si říkala, že třeba s řasenkou to bude lepší. Tak jsem to zkusila...Kulma mi řasy pěkně rozčesala, ale nenatočila :-S . Asi neznám ten pravý fígl, jak na to. Můžete mi někdo poradit?
Lucyliu: to si teda nedovedu moc představit, jak bych ty řasy držela :-N . Ale u mě šlo o to, že mi ta kulma ty řasy ani sama nenatočila, že jsem musela použít kleštičky a pak to tou kulmou až tak doupravit :-S .
První odkaz je na kleštičky, které se nějak zahřívají a to druhé je kulma. Já, po mých zkušenostech s kulmou, bych zkusila spíš ty kleštičky. Ale holky tu dřív psaly, že jim to přijde, jako by sis svoje kleštičky nahřála třeba fénem a pak je použila. Tak nevím, co bych ti poradila.
ja mam tie zahrievajuce sa kliesticky..nemam nervy a cas si tie kovove este nahrievat fenom :-N tieto vytocia pekne, ale moje mihalnice sa pekne aj rychlo vyrovnaju ]-( ale teraz sa mi osvedcilo natocit a rychlo naniest spiralu (aj ked u mna zabera len lancome virtuose)..nie som ako mrkajuca babika (ako po trvalej), ale aspon tam vidiet iste vytocenie :-)
blka - to som len čítala na jednom nemeckom fóre, jedna kočka opisovala takýto postup :-p
ja mám síce dosť dlhé mihalnice, ale úplne totál rovné, mám normálne klieštiky, ale nie som s nimi moc zručná a tiež mi to bohvieako potom nedrží...tak neviem, či s týmito zahrievacími mi to pôjde lepšie... každopádne ďakujem za rady ;-)
Lucyliu: já mám také rovné řasy, takže bez natočení kleštičkama jsem nevypadala jako nalíčená. Minulý týden jsem ale byla na trvalé na řasy a je to rozhodně lepší, než kleštičky a kulma. Vypadám pořád upraveně to na sebe nemusím ani chytnout :-D .
Kleštičky jsem používala cca 4 roky v kuse a slečna kosmetička se strašně lekla, jak mám úplně hrozně moc dolámané řasy od toho používání kleštiček :-(
ahojky Holky, jsem tu poprvé a jen jsem chtěla přidat, že používám kleštičky panasonic na baterky a je to skvělé už 4 roky a každý den, řasy mám rovné a krátké a po použití jsou super, nemám je zničené a furt to točí stejně. takže mohu jen Doporučit. LEnka
NO, ja mam osvedcene na vytacanie, naniest riasenku a potom kliestiky, ale nie zacvaknut, kliestiky polozit pod oko, pomalicky ich dvihat a zaroven zatvarat oko. takto chvliku vydrzuim a je to super. Nic nelamem. Preco to robim takto?, mam krivy nos a cvaknut sa mi nedaju, bo mi nos zavadzia. a pride mi to vyslovene, lamanie. Skusala som aj nahrievaciu kulmu, z Nemecka, ale ta isla na odlicene, a bolo to vidiet. Samozrejme, nie po 1. aplikacii, ale taka 3-4, tak to uz ano. Pre riasy to teplo je predsa sok :)
aj ja by som brala a tiez sa neviem rozhodnut, ci klasicke kliestiky zbytocne riasy nenicia...neviem =-)
Nanasate maskaru po pouziti kliestikov alebo pred ? Zdenka uz uviedla ze pred procedurou :-D
Ahojky. Tak já používám obyč kleštičky už několik let a vždycky před. Napřed ohnu, pak nařasím. Bez nich mám řasy totálně rovné ať použiju jakoukoliv řasenku.