Doporučuji pokud na líčení budeš mít profesionálku, zeptat se jí. Ta ti na tuto otázku odpoví nejlépe. Každá vizážistka i kadeřnice to mají jinak. Můj účes třeba trvá 2 hodiny a líčení na 1 hodinu.
Já mám hodně husté vlasy a účes byl složitější- i bez mytí to bylo na téměř dvě hodiny a líčení trvalo cca 45 minut. Nejlepší je zeptat se kadeřnice a vizážistky/kosmetičky.
Jak říkají holky, domluv se přímo s holičkou a kosmetičkou. Záleží na konkrétním účesu, stylu líčení i šikovnosti dam. Mně kosmetička říkala, že to stihne za 35 minut, a nakonec jí to trvalo skoro hodinu (a to jsme měly předtím tři zkoušky!), učesaná jsem byla za půl hodiny.
Ahoj, ja jsem vizazistka a vacsinou je to tak hodinu az hodinu a pul, aby jsi to mela dobre nalicene a plus vlasy.ja vetsinou licim,kdyz kadernice nevestu cese, to je takove nejvic idealni, jestli chces zkratit dobu pripravy a urcite mit i zkousku, at vi, co se lici a mas odzkouseny make-up.protoze se muzes stat ze prvni dve hodky bude dobry,ale pak ti muze vysusovat plet, nebo delat fleky a pod, dle toho jak se clovek poti a podobne.