Odpověď na příspěvek od moncasvobod:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala na vaše zkušenost… @moncasvobod Ja by som ti odporúčila nájsť najprv kaderníčku. Poradí ti a hlavne účes môžeš aj vyskúšať a sama zistíš, čo ti vyhovuje a čo nie. Ja by som to riešila takto, ale možno je tu nejaká kaderníčka, čo ti bude vedieť poradiť lepšie.Odpověď na příspěvek od moncasvobod:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala na vaše zkušenost… @moncasvobod Hezký den, záleží, jakou máte o účesu představou a jak vypadají vaše vlastní vlasy. Pokud máte vlasy husté, ale jemné, existuje řada přípravků, které vlasům dodají objem. Přejete li si drdol, s použitím vycpávky vám vizážistka vytvoří skutečně objemný účes. Jestli si ale přejete vlasy víceméně rozpuštěné a ráda byste je chtěla víc prodloužit, pak jsou clip-in dobrá volba. Spousta vizážistek příčesky půjčuje, takže doporučuji domluvit se s některou A účas vyzkoušet. Tak zjistíte, zdali vás od těžkých vlasů nebude bolet hlava a budete se cítit komfortně. Já sama s clip-in běžně pracuji a skutečně není poznat, co jsou přírodní vlasy A co jsou přiičesky. Tak přeji šťastnou ruku při výběru 🙂.Odpověď na příspěvek od moncasvobod:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala na vaše zkušenost… @moncasvobod Ahooooj, no moc gratuluji k nadcházející svatbě! 😊 Co se týče vlasového stylingu, clip-in vlasy jsou určitě skvělá volba, pokud chceš rychle dosáhnout větší délky a objemu. Já jsem je použila na své svatbě a byla jsem moc spokojená – vypadají přirozeně a můžeš si je snadno připnout i sama nebo s pomocí kadeřnice. Velkou výhodou je, že je můžeš použít jen na ten den a potom je schovat na další speciální příležitost. Jinak já jsem svoje měla od clip-in-vlasy.eu, kde mají kvalitní clip-iny, které vypadají opravdu přirozeně a nabízí různé délky a odstíny. A pokud si nejsi jistá, můžeš je vždy konzultovat se svou kadeřnicí, aby ti poradila s výběrem a stylingem. Hodně štěstí s přípravami, ať se ti vše vydaří :)