Hrozné zklamání ze zkoušky líčení, řešíte to některá?

Profilova fotka
Včera jsem byla na zkoušce líčení..těšila jsem se na pohled do zrcadla, jak mi spadne brada a řeknu si: páni, Tobě to sluší, ale to se nekonalo, spíš mi přišlo, že mě líčila 10-ti letá holka než profesionální kosmetička, která líčí 20 let. :-( Hrozný nános make-upu, divný odstín, vypadala jsem jak po smrti :D Všechny i ty nejmenší nedokonalosti vystouply do popředí místo toho, aby byly zakryty. Jsem z toho smutná, 2 týdny do svatby a všechny vizážistky v mém městě a okolí nemají volno :-( Řešíte to taky některá?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem spíš vůbec nečekala, že by to mohlo dopadnout dobře... A dopadlo. Nicméně to řešila moje kamoška a já se na tu variantu taky připravuju, kdyby ta moje třeba onemocněla nebo tak - domluvila jsem se s kamarádkou, která se sama moc hezky líčí, že si prostě uděláme společných pár hodin a bude mě malovat. Protože je mi jasné, že bych už taky nikoho nesehnala. Takže mám u kamošky v případě nouze domluvený termín. Zkus se taky s nějakou domluvit, já když byla pár let zpět 2x na "škole líčení" u nějaké vizážistky, tak jsem šla domů málem s brekem... Kolikrát "holka od vedle" to ovládá 100x líp, než tyhle ženský co si jen šly někam udělat kurz po mateřské a vůbec je to nezajímá jinak...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mne se to nastesti pred svatbou nestalo, ale zazila jsem to na maturitni ples, zkouska dopadlo dobre ale pak v den maturaku pridala barvicek a byla to hruza, mela jsem uz dost vyrazny a netypicky uces a ona mi k tomu udelala stejne kriklave liceni :-( v hospode kde jsme se pred plesem sesli se mne vsichni lekli, vsechny moje fotky z toho vecera jsem radsi znicila, proste hruza :-( takze byt tebou tak bud hledam nekoho jineho, i treba mezi kamaradkami, a nebo k ni zajdi jeste jednou a rekni ze proste takhle to nechces a at to udela jinak.. byla by neskutecna skoda si spatnym licenim nechat zkazit ten pocit "byt nadherna nevesta"
Odpovědět
@pepsizelvicka nemej z toho stres, na internetu je spousta tutorials, kde najdes ruzne navody. Zkus napr. Pixiwoo na Youtube, zakladem je byt krasnejsi, nikoliv jina - jako tady jsou casto nevesty dost zmalovane. mas 2 tydny, to je jeste spousta casu.
Odpovědět
Zdravím, já bych možná zkusila domluvit ještě jednu - opravnou - zkoušku u té samé paní s tím, že bych řekla, co se mi na té první nelíbilo. Pokud je rozumná, tak by měla navrhnout víc variant líčení - jemnější, méně "vrstev" atd. Já při první zkoušce byla docela spokojená, ale "nános" mi až venku a po příchodu domů přišel "moc", takže jsem se v den svatby s kosmetičkou domluvila na decentnější úpravě a nebyl problém, klaplo to dobře. Pokud je fakt profík, tak vyjde vstříc a neurazí se. Jasně - poslední možnost je nalíčit se sama, pokud to ale člověk běžně nedělá, tak tu obavu - jestli to vydrží, nebudu se lesknout atd. - chápu a moc bych do toho nešla... Fotku z toho líčení náhodou nemáš, že?
Odpovědět
ahoj, nerada bych dělala reklamu, ale mám kamarádku, která je vizážistkou a podle mého je hrozně šikovná. Praxi se svatebním líčením má a není vůbec drahá spíš naopak. Já si ji budu pravděpodobně "objednávat" na svoji svatbu, protože je šikovná a levná. Když sem se jí ptala na ceny tak říkala do 450 podle toho na co by to bylo. I když ji uhradím cestu z Letovic, tak mi to vyjde levněji než "rychlokurzová" vizážistka, kterou neznám :-) Tak kdybyste měli zájem najdete ji na FB pod Zdena Šedová - vizážistka snad nebudu smáznutá za reklamu ;-)
Odpovědět
vis co? ja jsem byla ze zkousky liceni taky uplne zklamana. Pak jsem narazila uuuplne nahodou na stranky Andrea Duchovny z Uherskeho hradiste a musim rict, ze zkouska super a uz se tesim az me pristi tyden nalici. Zkus ji kontaktovat! je moc mila a ja jsem pristi sobotu treti nevesta kterou bude licit, tak treba bude mit jeste volno
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus najit jinou... Tohle nema cenu. Ja prvni taky vymenola.. Prisla jsem totiz domu nalicena tak, ze jeno oko bylo velke a druhe protahla nudlicka a licila me na lehatku coz mi prislo hodne ujete... Zkus prohledat doporuceni tady na strankach od nevest z okoli a myslim ze najdes... Ja jsem tak taky nasla :-)
Odpovědět
Já jdu teď v pondělí a taky mám docela strach jak to dopadne. Jednou jsem totiž byla u jedné paní na líčení a ta to teda fakt neuměla. Přesně jak říkáš, všechny nedokonalosti byly zvýrazněny, místo aby se schovaly a oči si namaluju stokrát líp sama :-) . Teď mám snad šikovnou vizážistku, podle fotek se mně její práce líbí, tak uvidíme. Su připravená v případě nouze to zkusit sama:-). Ale doufám že to dopadne dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
kdysi tu bylo album před a po kde jedna uživatelka sesbírala (se svolením poškozených) co dokáže "šikovná" vizážistka :-D :-D :-D ještě, že jsou zkoušky a můžeš se rozhodnout jít jinam!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Moje zkouška líčení dopadla taky hrozně... Obličej sem měla jak po 50 návštěvách v soláriu, tmavý stíny a rudou rtěnku...A to jsem chtěla jemný, decentní, spíš přirozený líčení... Všechny nedokonalosti mi byly strašně vidět :-( Fakt děsný... No nakonec mě líčila ségra a dopadlo to mnohem líp :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byt tebou, samozrejme uz se do daneho salonu nevratim, ale kdyz nemuzes sehnat jinou vizazistku takhle na posledni chvili, co zkusit poprosit treba jednu z tvych kamaradek at se te pokusi nalicit, natrenovat jake barvy, styl se ti libi, proste blbnout pred zrcadlem a spolecne vymyslet jak by te v den D mohla pripravit? Ja svedcila dvakrat a obe jsem je i licila, par dni pred jsme si udelaly takove pohodove sezeni a proste zkousely a vysledek byl skvelej a citily se krasne... ted jen najit sikovnou kamaradku ;-) x
Odpovědět
ja som riesila podobny problem s ucesom....svadba v mieste, kde som nikoho nepoznala, prva skuska ucesu katastrofa, rychlo som hladala inu kadrnicku, u nej skuska tyzden pred svadbou, tiez hroza....ale zdala sa mi zrucnejsia ako ta prva, tak som si ju zajednala a v den svadby som jej oznamila, ze mam strasovu celenku a vlsay sa len vyfukaju ala 60-te roky....bola som spokojna :-) na tvojom mieste by som skusala licenie s kamoskou alebo niekym inym, aj neprofesionalom....2 tyzdne je casu dost...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kitinka76 to bylo výživný album :-D A dospěla sem k takovýmu závěru: spousta dam se prostě nedokáže ozvat zavčasu a pak tady fňukají (viz jedna diskuse o účesu). Prostě mám hubu, tak něco řeknu-moc makeupu, blbá barva, s linkama, bez linek, od toho ty zkoušky přece jsou.... Líná huba, holý neštěstí 8-)
Odpovědět
ach jooo..čím víc to tady čtu,tak se moje fobie z vizážistek a kadeřnic jen prohlubuje. možná by bylo lepší než vyhodit cca3tis. za tyhle služby, si nakoupit kvalitní voděodolná líčidla a namalovat se sama - určitě už máš vyzkoušeno,co Ti sluší a doma si můžeš udělat zkoušek kolik chceš... ,-) a účes se dá taky doma vytvořit pěkný,nějaká kamarádka Ti jistě ráda pomůže i poradí
Odpovědět
A řekla si vizážistce, že tohle se ti nelíbí a že máš jinou představu? Mám v tomto oboru hodně známých a všechny fungují stylem, že nevěsta jde ze zkoušky s líčením, které opravdu chce. Tzn. pokud se nevěstě něco nelíbí, tak to vizážistce řekne a řeší se změna. Kamarádka líčí nevěsty, pro focení modelky atd...... řekla, že s některými nevěstami je strašný problém (neříkám, že je to zrovna tvůj případ), ale spousta nevěst neřekne vižážistce ani půl slova, že se jí něco nelíbí, odejde a pak ji pomlouvá kde to jen jde. A přitom výsledek je nádherný, ale nevěsta nebyla zvyklá se líčit a tak z toho byla nesvá....... Je problém, že spousta lidí není schopno odpovědět vizážistce, když se je na něco ptá a hlavně neřeknou ani půl slova, když se jim něco nelíbí a pak to dopadá jinak než by mělo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v úplně stejné situaci akorát mám do svatby skoro 4 týdny a ve strsu sháním jinou. Já měla přesnou představu kterou jsem ji ukázala donesla i stíny které používám řekla že bych stíny chtěla do fialkova nebo růžova a výsledek byl stejně katastrofální, já jsem blondýna a nalíčila mne hnědé stíny, hnědobronzovou tvářenku a hnědočervenou rtěnku což ke mne vůbec nešlo.
Odpovědět
Ja měla 3 zkoušky účesu a 2 zkoušky make upu. Presne jak říká denisa 219. Jsem blondýna se světlou pleti a měla jsem černé stíny, hnědou tvarenku.... Takže jsem si 2 dny před svatbou koupila vlastní kosmetiku dle mých představ a přinesla si ji v den D! Ve finále jsme měla tak komplikovaný účes, ze nestačil čas na make up ( kadernice a vizazistka v 1) Takže jsem se málo aka sama před obřadem a spokojenost nade vse ( na fotkách vypadam jemně nalicena a hostům jsem se líbila :-) Podotýkám, ze jsme měli svatby 2 - v Itálii a v CR a vždy jsem sklidila úspěch s vlastním líčením :-) Chce to si jen koupit kvalitni kosmetiku a pokud se malujes každy den, zvládneš to bez problému :-) chc to jen malinko výraznější líčení než pro běžný den :-) držím palce !
Odpovědět
Holky, to album s nepovedeným svatebním líčením tu ještě je? Nemáte některá odkaz? Ráda bych se podívala :-) (klidně do zpráv) Co se týče zkoušky, tak právě by se každá z nevěst měla ozvat, přesně jak píše jennyexx (a samozřejmě i další výše). Jinak já asi ani žádnou kosmetičku neplánuji, pro mě jsou to vyhozené peníze. Jak tu zaznělo, na netu je i spousta tutoriálů s plesovým a svatebním líčením, pokud by si někdo nevěděl rady nebo chtěl inspiraci. Ev. zakladatelko, nemáš ve svém okolí nějakou kamarádku, která by ti s líčením pomohla?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj já mám taky 14 dní do svatby..zkoušet se budu nechat malovat od kamarádky a když to nebude dobrý, namaluju se sama... byla jsem na zkoučce účesu a odcházela jsem znechucená, a to jsem chtěla jen navlnit vlasy, nakonec jsem to zkusila doma sama a účes si taky radši udělám sama.. já jsem zastánce si věci dělat radši sám než bejt v den svatby zklamanej co vám kdo na obličeji nebo na hlavě udělal
Odpovědět
Ahoj, já našla vizážistku náhodně na netu. Byla to Bc. Gabriela Slováčková - Dolce Vita Veselí nad Moravou. Neskutečně krásná, milá, ochotná paní. Přijela mě pak nalíčit k nám domů a ještě mi pomáhala se šatama a nakonec mi i půjčila pudr a lesk. Moc mi to slušelo (aspoň všichni říkali ;-) ), nemohla jsem se na sebe vynadívat a bylo mi strašně líto, ten krásný obličej pak dávat dolů :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?