Hledám někoho na účes a líčení, 1.2.2020 v Praze

Dobrý den, mám termín svatby 1.2.2020 v Praze. Hledám někoho kdo mi udělá účes a nalíčí. Ideálně v jedné osobě. Budu velmi ráda za nabídky i doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný dobrý den. Velice ráda se Vám budu věnovat ve Váš svatební den. Uvedené datum mám stále ještě volné. Nabízím výhodné balíčky líčení+účes pro nevěsty se zkouškou. Koukněte na mé webové stránky. Velice ráda s Vámi vše proberu pro mailu nebo telefonu. Hezký den, vizážistka Kristýna
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den přeji🌸, tento termín mám volný,mohu se Vám tedy věnovat🙏. Dělám hairstyling i makeup💄. Základní informace se dozvíte na mém webu,detaily s Vámi ráda proberu🌸. Mám ateliér na Praze 6, v den D dojiždím na místo příprav🙏.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucfil Dobrý den, Váš termín svatby mám volný a moc ráda se o Vaše líčeni a účes na svatbu postarám pokud byste měla zájem :-) Mrkněte na můj profil zde, či na Facebooku kde mám fotky svých prací a v případě že by Vás zajímaly ode mě další podrobnosti mě neváhejte kontaktovat. Hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem líčení a účes od www.liceniprotebe.cz/ (Jana Pešková) a byla jsem spokojená :) Za příjemnnou cenu super výsledek, moc milá pani :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry vecer,poslala jsem zprávu 🌸Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také píši zprávu :-) Krásný zbytek večera Iveta K.
Odpovědět
@vizazistkakristynahanakova moc dekuju, podivam se a ozvu!
Odpovědět
Profilova fotka
@lucfil Hezký den, máte ode mne zprávu :) jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?