ahojte nevestinky, ted mi prozradte cim vam bude vizayistka licit rty , abyste neupatlali pri polibku zenicha :-) a poradte prosim znacku prijemne rtenky, nebo lesku, kterym si napr po obede mohu rty prelicit ? Nebo mam verit tomu, ze nalicene rty od vizazistky vydrzi obrad, foceni , obed apod ? dekuji moc .
Já budu mít s sebou sestru (bude mě líčit) s líčidly a prý mě během focení upraví...
A upatlání ženicha - no a co :-) Ať z toho makeupu taky něco má :-D
Je to Max Factor, Lip Finity. Mají spoustu odstínů, je to taková ta dvojitá rtěnka se štětečkem. Nejdřív naneseš tu barevnou (opravdu přesně, drží to jako blázen), necháš zaschnout a pak přetřeš takovou průhlednou bází, kterou na to potom pro zvlhčení můžeš použít kolikrát chceš. Používám už ji dlouho, namaluju se večer a ráno v pět po párty ji odličuju, je fakt úžasná. Stojí cca 420,-Kč nebo tak nějak, ale stojí to za to ;-)
Odmalovat běžně skutečně nejde, jen tamponkem a krémem.
Já si pro jistotu nenechám pusu moc líčit, snad jen leskem. Nejsem na rtěnky vůbec zvyklá a hned bych si to nějak olízala, jak se znám..... takže asi budu apelovat na vizážistku, ať mi pusu nechá být =-)
Připojuju se k LiP Finity, Max Factor, drží to jak helvétská víra. Ráno dám, a večer odličuju, nesundá se to ani když jím mastný jídlo. Zkusila jsem na své svatbě, a od té doby ji používám. Navíc není nijak hutná, při tenké vrstvičce velice decetní, a pro intenzivnější odstín se dá vrstvit. Ani nebudeš cíti že ji máš,je super. Ale počítej s cenou okolo 450,-...
http://www.fann.cz/e-obchod/katalog/l... - holky tak jste mě nalákaly, našla jsem slevu - za 199,- Kč, hned jsem si jednu objednala :-D Ale uvidím, jestli jsem odhadla barvu...
tady je to jako reklama na max faktor :-) A docela to na mne působí, hlavně odkaz od martinky3 :-D Taky bych ráda měla njakou kvalitní rtěnku... jen ještě vychytat ten odstín :-|
Martinka3, děkuji za super tip, taky jsem si hned jednu objednala 8-) . Snad jsem trefila barvu. Už jsem to plánovala delší dobu, protože tu první nezlíbatelnou jsem dala mamce, jelikož jsem se nechala "nahukat" od svého nastávajícího a koupila odstín dle jeho přání a samozřejmě me nesedel. :-S
nemáte někdo ten odstín 120 dreamy? CO je v tom odkazu od Martinky .. mě se z nich líbí asi nejvíc, ale jestli není v reálu moc do oranžova. Zbytek co tam je je takový růžovo fialový a tyhle barvy mne dělají bledou
Teda, ja ty reklame nikdy neverila, ale jak tak koukam, asi to taky vyzkousim, kdyz rikate, ze fakt sedi :-) Me strasne stve, ze kdyz se rano nalicim, vecer uz z toho nezustane nic. Nebavi me pres den behat se zrcatkem a znovu se malovat.
Já mám Lipfinity doma a nějak mě to teda nechytlo. Je mi rtech nepříjemná, mám pocit, že je jakoby vysušuje - stahuje a ani ta průhledná vrstva nepomáhá. Já mám ráda, když jsou rty vlhké, vláčné. Prostě už to nekoupím, ale ostatní rtěnky od MF i lesky můžu jen doporučit, i když teda nevydrží jako toto. ;-)
Lipfinity je pravda ze drzi jak blazen, ale po 3-4 hodinach sa, aspon teda mne, vytvori brutal prechod medzi nenalicenym/nalicenym (v strede pusy) - mam ju fakt vyskusanu, pouzivam ju uz najmenej 3 roky. Inak Lipfinity drzi najlepsie zo vsetkych rteniek co snad existuju. Takze ked lipfinity - tak sa ju snazte naniest viac na vonkajsiu cast pusy nez na vnutornu a len jemne - uplne to staci! Vydrzi to cely den - nezabudnut na lesk raz sa cas - 'prichytena'' cast je farebna baza, ktora vyzera lepsie s leskom ;-)
a jak hovorila petruszkaaaa - tak tvori na puse vrstvicku, ktora moze byt pre niekoho neprijemna. Treba si na to zvyknut - odporucam kupit aspon mesiac dopredu a vyskusat celodnovo, ci vam to nie je blbe :-p :-p
laala, ja take na rtenky moc nejsem, pouzivam jen lesky a i ve svuj svatebni den jsem mela pouze lesk od Mac. Mela jsem ho v kabelce a rty jsem si jim potrela dle potreby. Na fotkach to bydlo videt dost, samozrejme zalezi na odstinu, muj byl do oranzova.