Tak tohle teda opravdu není můj styl, ale myslím, že internet je takových klipů plný, holt Češi si potrpí na srandičky. Takže určitě nedá práci sehnat podobného kameramana.
Ježiš, tak to poslední video z ČR je fiasko... Takhle to vypadá, když se relativně dobrý nápad převezme a zprzní Michalem Davidem.
Mně teda nic podobného nenapadlo a pasovat to do svatebního prostředí mi přijde trochu trapné (zvlášť k tomu ještě nutit hosty). Mám smysl pro humor, umím si udělat srandu sama ze sebe, jsem ironická a cynická, ale tohle je prostě v 90% jen trapné... Takže za sebe říkám NE podobným věcem. Nebo aspoň ne na Michala Davida a podobné představitele české pop music.
Tak jsem se schválně podívala nna poslední video.....vrchol nevkusu. Fekální humor, točení na záchodcích (doufám, že vykostičkování byla legrace, ne nutnost)...Navíc když si představím, jak by moje svatba neměla vypadat, přesně tohle je toho ztělesněním...srkání polívky, chomout, přitroublý oplzlý vtípky kamarádů...Na chvíli mě přešla chu´t se vdávat, fakt :-(
Koukla jsem ještě na první a ta mě nadchla, byly tam dobrý nápady...na to, že ty lidi neznám, mě to překvapivě bavilo a i jsem se zasmála. Bohužel nevím, zda by na to na naší svatbě byl čas.
Jinak koukám že to první video je typická americká/anglická svatba....rozpočet půl milionu, dala bych si líbit :-)
Holky tak jsem koukala na to poslední a do konce a fakt super sranda :-)) kdo na to koukne do konce tak je tam od pulky jak se to natáčelo, takže toí musela být fakt sranda na tý svatbě a řekla bych že to je docela vtipná recese :-) ale já bych to nechtěla...
Jedno podobné video jsem nedávno dokončil. ;-) Kdyby měl někdo zájem se opět obětovat :-D :-D stačí napsat ;-). Klip najdete v mém profilu ... https://www.beremese.cz/katalog/firma...