Vtipné svatební video ála hudební videoklip

Prosím, nepřemýšleli jste někdo o něčem podobném nebo nenašli jste nějaká další videa tohoto typu? Děkuji svatby
Odpovědět
to je super, ale nevím, jestli by do toho naši svatebčani šli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To prvni a posledni je skvele... x-)
Odpovědět
Me se teda to posledni Simi naprosto vubec nelibi.
Odpovědět
Tak tohle teda opravdu není můj styl, ale myslím, že internet je takových klipů plný, holt Češi si potrpí na srandičky. Takže určitě nedá práci sehnat podobného kameramana.
Odpovědět
@bella22 Dobry by bylo video na v lese jo v lese na jehliciiii, kona se svatba trpaslici! :-D
Odpovědět
@gepe Nestraš:D.
Odpovědět
@bella22 nahodou by bylo i vtipny kdyby nevesta jako byla snehurka a zenich jako smudla :D
Odpovědět
No vidiš - máme tu námět na originální svatební video:DD. Ty jsi ale kreativec!
Odpovědět
@bella22 To rikam porad! :-D Takze kdyby nekdo chtel nejaky napad na hudebni video, vymyslim na miru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Skvely napad!! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš, tak to poslední video z ČR je fiasko... Takhle to vypadá, když se relativně dobrý nápad převezme a zprzní Michalem Davidem. Mně teda nic podobného nenapadlo a pasovat to do svatebního prostředí mi přijde trochu trapné (zvlášť k tomu ještě nutit hosty). Mám smysl pro humor, umím si udělat srandu sama ze sebe, jsem ironická a cynická, ale tohle je prostě v 90% jen trapné... Takže za sebe říkám NE podobným věcem. Nebo aspoň ne na Michala Davida a podobné představitele české pop music.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se strašně líbí to první, že se zapojily i babičky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@civet naprosty souhlas, me Sima a Rada proste dorazili :-D
Odpovědět
Tak jsem se schválně podívala nna poslední video.....vrchol nevkusu. Fekální humor, točení na záchodcích (doufám, že vykostičkování byla legrace, ne nutnost)...Navíc když si představím, jak by moje svatba neměla vypadat, přesně tohle je toho ztělesněním...srkání polívky, chomout, přitroublý oplzlý vtípky kamarádů...Na chvíli mě přešla chu´t se vdávat, fakt :-(
Odpovědět
Koukla jsem ještě na první a ta mě nadchla, byly tam dobrý nápady...na to, že ty lidi neznám, mě to překvapivě bavilo a i jsem se zasmála. Bohužel nevím, zda by na to na naší svatbě byl čas. Jinak koukám že to první video je typická americká/anglická svatba....rozpočet půl milionu, dala bych si líbit :-)
Odpovědět
@aimirin No co na to říct, to poslední video je fakt příšerný, děsivý, nechutný, ale některým lidem se to asi vážně líbí...
Odpovědět
waw. no na tom je jasně vidět, že to musí vzít do ruky PAN kameraman, MISTR střihač. To nebude od kameramana za 3500,- na celý den ;o))
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš, tak něco takovýhleho je pro mě vrchol nevkusu, zkoukla jsem to poslední do půlky a opravdu stačilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak jsem koukala na to poslední a do konce a fakt super sranda :-)) kdo na to koukne do konce tak je tam od pulky jak se to natáčelo, takže toí musela být fakt sranda na tý svatbě a řekla bych že to je docela vtipná recese :-) ale já bych to nechtěla...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
nevidím to jenom já nebo už tu nejsou ty odkazy? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ taky je nevidím neboj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ale já bych je docela chtěla vidět :D nemá to někdo někde uložené třeba?? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Moje oblíbené http://www.youtube.com/watch?v=kCGCEb...
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ @phuskova Taky to nějak nevidím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jedno podobné video jsem nedávno dokončil. ;-) Kdyby měl někdo zájem se opět obětovat :-D :-D stačí napsat ;-). Klip najdete v mém profilu ... https://www.beremese.cz/katalog/firma...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?