Dobrý den,planujeme pomalu svatbu na červen 2017,a hledám vhodného kameramana co by nám na památku vytvořil svatební videoklip.Svatba bude v Jesenikach 24.6.2017,dekuji :-)
@luciie64 Dobrý den slečno Lucie, doporučil bych Vám kameramany z Ostravska Tomáše Válka, nebo Martina Lyska. Tuším, že oba mají zde i svůj profil. Pokud byste náhodou hledali i fotografa, Váš termín mám volný a v případě rezervace do konce tohoto roku, nabízím rezervaci za letošní ceny. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den Lucie,
jsem ready a moc rád přijedu 8-) všechno info mám na profilu a všechny videa na webu, ale stačí napsat nebo zavolat kdybyste měli další otázky.
budu se moc těšit, mějte se krásně!
Petr
Zdravíme Vás,
koukněte na náš profil případně na další stránky. Jeseníky jsou naše srdcová záležitost a zároveň domov. Myslíme, že to na videu půjde velice poznat.
s pozdravem
Pictures of Moments
Hezký den,
rád se stanu Vaším svatebním kameramanem, o kterém téměř nebudete vědět... :-) Bližší info a ukázky na webu. Samozřejmostí je i ukázka celého svatebního záznamu.
Wedding videographer René Matuška
Dobrý den, mrkněte na: https://www.youtube.com/watch?v=D-S1u... Obvykle pracujeme v páru FOTO + VIDEO s velice příjemnou cenou ale záleží na domluvě, pokud nechcete obojí:)
Mrkněte na Ivu Mažgútovou, dělala nám fotky i klip. Všechno naprosto perfektní. Iva je hrozně fajn, příjemná ženská a profesionálka k tomu - má super nápady a nemusíte se o nic starat, všechno si zorganizuje a vymyslí sama. Odpadne vám obrovská starost s památkou na ten den a výsledek bude naprosto dokonalý.