Holky prosím vás, kolik váš vyšel svatební kameraman a co jste za ty peníze dostaly? Vůbec netuším, s jakou počítat částkou - v průměru. Jasně, vím, že někdo si účtuje 30tis a někdo 12tis, ale nabízí se otázka, jestli ta kvalita za těch 30tis je opravdu znát a nebo jestli máte možnost porovnání levnějšího x dražšího videa? :) Je mi jasné, že na prstýncích, fotografovi a kameramanovi se nešetří, ale přece jenom jsou to položky, které významně ovlivní rozpočet svatby.
Popř. mátě zároveň i tipy na dobrého kameramana, který má svou tvorbu např.na Youtube a jste spokojené a naopak, s kým jste např. spokojené nebyly? Třeba s výsledkem, nebo se spolupráci s fotografem, atd :-).
Je to teď položka kterou začínám řešit (foto, video) a ráda bych si utříbila nějaký obrázek. Např. Forpix - jejich videa jsou velmi zajímavá, ale ta cena ... :-(
Dobrý den, dotaz byl evidentně mířen na novomanžele, ale i tak se přidáme do fronty. Víte, jak to je, cena je relativní :) V první řadě je potřeba si sednout "lidsky". Dělá to hodně při svatební atmosféře i výsledném produktu :) Přeji šťastnou ruku a pokud vás zajímají ceny, jsou na našich stránkách. Vláďa
Též jsem toto téma dlouho řešila, pořád přemýšlela, jestli se na video nevykašlat a nedat těch dnes naprosto běžných 20 tis. spíš za fotografa. Stejné peníze jsem prostě nechtěla dát za obojí a dlouho jsem nemohla sehnat někoho, kdo by točil levněji a přitom by se mi výsledná práce líbila. Ono totiž když vaše hledání začne u Jany Buškové a dalších ,,pánů kameramanů", tak už se člověku jen tak něco nelíbí. Už už jsem se smiřovala s tím, že nám budou muset stačit fotky. Nakonec se mi ale podařilo narazit na Vojtu ze Zeliproduction, jehož tvorba se mi zalíbila a cenou jsme se trefili do našich představ. Nakonec se nám jak na videu, tak na fotkách podařilo výrazně ušetřit a s výsledky jsme strašně moc spokojení. Šli bychom do toho všemi deseti znovu, i kdyby to stálo nyní třeba těch 20. Díky videu nám neskutečně ožívají vzpomínky. Kdykoli si ho pustíme, žijeme náš den znovu a znovu, pohltí nás ta atmosféra... Zbožňuji to!
Kdyžtak posílám odkaz na jeho stránky, kde lze dohledat i naše video (Libor a Dominika), pokud se budeš chtít mrknout ;-)
https://www.facebook.com/ZELIProd/?ep...
@happynika děkuji mnohokrát za tip, video je moc pěkné a určitě zvážíme :-). Prohrabat se množstvím kameramanů a videí je teda nadlidský úkol. Dnes se mi ozval Luboš z Forpix (videa jsou mezi mými TOP), ale 45tis za natočení svatby? To mě hodně zabolelo. Takže i když nerada, tak jsem je vyřadila, prostě ta suma se mi zdá astronomická za jeden den na svatbě a 1x 6min video a + 12tis za 1x25min video. Mají to chytlavé, má to nápad, ale finanční stránka je už věc druhá a 57tis za video je opravdu už horentní suma. Tohle se mi zdá jako jedno z nejtěžších zařizování a rozhodování :-( :-p
Krásný den,
třeba vyberete u nás, tím že jsme dva (manželé) tak pracujeme společně a děláme fotky i video za jednu přijatelnou cenu. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@saji Když se Vám líbí video za 30 tis. tak je to dobré video. Když se Vám líbí video za 12 tis. tak je to taky dobré video, jen je levnější. Důležité je aby se Vám líbilo. Velkou roli hraje hlavně marketing. Projděte si internet a brzy zjistíte, že pěkné video není jen o vysoké ceně. Přeji hodně zdaru při výběru. ;-)
@saji
Dobrý den, zkuste při svém rozhodování zavítat i k nám na stránky. Třeba Vám naše videa padnou do oka jak cenově, tak i zpracováním. Cení najdete na stránkách.
Petr Měrka