Jelikož mě z ničeho nic "vyšplouchla" již několik měsíců rezervovaná kameramanka, sháním náhradu. Svatba bude v Nymburce - obřad i hostina venku, bez přejezdů - vše na jednom místě. Mělo by se jednat o dojemný svatební klip do 10 min. Prosím o nabídky za "rozumnou" cenu. Děkuji :-)
Dobrý den,
termín mám volný, rád Vám svatební den či klip natočím, napište mi a domluvíme se konkrétněji.
Info Vám posílám do Vaší pošty, zdraví Bajer video Pce
Dobrý den @zuzanie85 mám v tom termínu zatím volno! ;) mrkněte na profil a webovky a kdyžtak určitě napište nebo zavolejte :)
budu se těšit, mějte se krásně,
Petr
@video@petrnoxnovak@pvatelier@dvorakvideo
Dobrý den, děkuji za nabídky. Bohužel má představa o našem svatebním videu je trošku jiná, než nabízíte. Snad se najde někdo, kdo splní má očekávání... :-(
Omlouvám se, nechtěla jsem vás nijak kritizovat, jen má původní kameramanka nasadila asi příliš vysokou laťku a navíc za super cenu. Bohužel to nakonec neklaplo (důvod mi není stále zcela jasný), ale to už je v tuto chvíli asi jedno...:-( Nevím, jestli to tady můžu takto napsat, ale líbí se mi videa od flamvideos.com....Zvládli byste něco podobného za alespoň podobnou cenu? Děkuji
@video@petrnoxnovak