@caroline07 Dobrý den, jsme kousek od Ostravy, konkrétně z Hlučína. Natáčíme dokumentárně, což znamená, že se snažíme zachytit nerušeně a přirozeně průběh svatebního dne. Více informací a naše práce naleznete v odkaze pod tímto textem. Třeba bychom Vás oslovili. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den, rád Vám nabídnu naše služby v příštím roce. Navštivte prosím náš web, kde naleznete veškeré informace, ceník, ukázky prací, nebo také třeba reference našich zákazníků. V případě zájmu mě kdykoli kontaktujte.
Petr Měrka
Dobrý den, posílám Vám informace k natáčení Vaší svatby, info máte ve Vaší poště. Jezdíme celou republiku. Ceny máme přijatelné a natáčíme profi technikou ve full hd kvalitě.
V případě zájmu se mi ozvěte, zdraví Bajer video
Dobrý den, taky bych Vám doporučil Martina Lyseka z Your Life Video, nebo Tomáše Válka ze Svatební HDV studia. Oba sídlí v okolí Ostravy a dělají hezká videa. V případě, že třeba hledáte i fotografa, budu rád, pokud byste navštívila můj profil. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
se svatebními klipy jsem tento rok začal, takže mám nižší cenu, ale když by se vám moje tvorba líbila (najdete ji na profilu a na stránkách Portfolio - Videa & klipy), stačí mi napsat a domluvíme se :)
budu se těšit,
Petr
Dobrý den, jsem z Karviné rád Vám nabídnu mé služby kameramana na svatbě. Navštivte prosím můj web kde naleznete základní info, ukázky i ceny. :-)
Hezký den Tomáš Válek
Dobrý den. Na našich webovkách máme mnoho ukázek sestřihů svatebního dne.
Když se Vám bude práce líbit, neváhejte zavolat, napsat mail :)
Krásný den :)
Dobrý den, navštivte náš web a pokud se vám naše práce bude líbit, tak budeme rádi když se ozvete. Nabízíme služby jak foto tak natáčení celého svatebního dne.. Krefivideo
@caroline07@trbola
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Mimochodem, můžeme natáčet i ve více lidech a použít techniku, kterou jeden člověk nedokáže obsloužit (například záběry z více úhlů, kamerový jeřáb, apod.).
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek