nemusi stat statisice - tak primerene - ti co se mi libili jako treba profimovie uz mi nekdo vyfouk ;-(
kdybyste nekdo mohl nekoho doporucit byla bych vam moc vdecna!
diky moc ;-)
Dobry den, muzete se podivat i na nase webove stranky jezdime po cele CR a mame dobre ceny, ktere se daji udelat i primo na miru podle Vasich pozadavku ....
Nenašla jsem nikde lokalitu, ale kamarádka měla svat. video i fotky u AP Fotostudio - jsou sice z Prahy ale za ní jeli až do Mostu.
Můžu poslat jak ukázku (mají je na webu) tak videjko
Hezký den, pokud jste ještě nenašla toho "pravého" - kameramana:-) zkuste se podívat na naše práce, věřím že se vám zalíbí... Budu se těšit na spolupráci
Dobrý den,termín máme volný. Pokud se rozhodnete využít našich služeb, velmi doporučuji uspořádat osobní schůzku, v dostatečném předstihu před obřadem. Schůzka není sice nutná, ale velmi se nám v praxi osvědčila; za prvé se spolupráce stane osobnější, za druhé už v den D nemusíte myslet na to, co všechno jste ještě chtěli sdělit kameramanovi. Profil máme zde na beremese.
Dobrý den. Pokud stále hledáte svého kameramana, rád Vám nabídnu svoje služby. Tvoříme dynamická videa. Skvělý poměr ceny a kvality. Ukázka práce zde na profilu nebo na webu. Děkuji.