Dobrý den, chtěla jsme doporučení na nějakého kameramana v okolí Ostravy. Budeme mít svatbu příští rok v září, obřad Bohumín, hostina Polsko. Děkuji za tipy. :-)
@michaellkaa Milá Míšo, rádi Vám nabídneme naše kameramanské služby. Nabízíme celodenní natáčení s kameramanem a technickým asistentem (také druhá kamera), hodiny práce příliš nepočítáme a jsme tak k dispozici od ranních příprav nevěsty až po závěrečnou afterparty. Jezdíme po celé republice i Slovensku. Jako výstup předáváme tříminutový svatební klip, video o délce zhruba 25 minut s dynamickým střihem a celý nesestřižený obřad.
Do interní zprávy si dovoluji poslat konkrétní nabídku, včetně konečné ceny. A přeji prima den! :-)
Dobrý den,
jsme sice z Brna a začínám s natáčením, ale třeba se Vám klip, co mám na profilu (+ je tam další info), bude líbit a domluvíme se :)
budu se těšit,
Petr
Dobrý den, jsem z Karviné rád Vám nabídnu mé služby kameramana na svatbě. Navštivte prosím můj web kde naleznete základní info, ukázky i ceny. :-)
Hezký den Tomáš Válek
@michaellkaa
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Mimochodem, můžeme natáčet i ve více lidech a použít techniku, kterou jeden člověk nedokáže obsloužit (například záběry z více úhlů, kamerový jeřáb, apod.).
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
@michaellkaa Míšo mrkněte na náš web. Budu moc rád, pokud se Vám naše práce zalíbí, rád bych se totiž mrknul na svatbu do polskej republiky :-) :-) dostupnost termínu kdyžtak ověřte mejlem - díky :-) :-)