Hledáme kameramana na zhotovení videa z naší svatby v Kostelci nad Černými lesy dne 11.6.2016
Doba natáčení 8 - 10 hodin, od příprav nevěsty až po hostinu s krájením dortu. Rádi bychom někoho se zkušenostmi s natáčením v prostorách kaple a zámku.
Prosím napiště do zpráv cenovou nabídku a odkaz na reference a Vámi zhotovená videa.
Předeme děkujeme
Jana a Ondřej
@janaondrafinsko
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Mimochodem, můžeme natáčet i ve více lidech a použít techniku, kterou jeden člověk nedokáže obsloužit (například záběry z více úhlů, kamerový jeřáb, apod.).
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den,
tento termín mám volný. Podívejte se prosím na můj web. Naleznete tam mé portfolio (mám zkušenosti s natáčením na zámku i v kaplích) a také ceník za jednotlivé balíčky. Na svatbu bych k vám přijela z Prahy.
S pozdravem
Miroslava
I Vy můžete mít levné a přesto kvalitní a originální svatební video! Natáčet začínám přípravy nevěsty a ženicha, cestu k obřadní síni, svatební obřad, fotografování portrétů, hostinu a proslovy, krájení dortu, odpolední zábavu až do večerní párty. Doprovodnou hudbu k videu i úvodní titulky si můžete zvolit sami.
Následující ukázky jsou jen krátké klipy pro veřejnost, záznam z celého svatebního dne bývá dlouhý zhruba hodinu.
Celodenní svatební video s krátkým klipem stojí pouze 6000 Kč, v případě závazné objednávky do konce roku 2015 je cena pouze 5000 kč