Dobrý večer,
Váš termín máme ještě volný. Navštivte prosím náš web, kde naleznete veškeré informace, ukázky, nebo také reference našich zákazníků. Rádi Vám natočíme Váš velký den.
Petr Měrka
@gejbrijel Dobrý den, jsme z Moravy, na Olomoucko to nemáme daleko, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na případné setkání. Ukázky prací, ceny a většinu informací naleznete na našich webových stránkách. Jakékoli dotazy rád zodpovím. Martin Lysek :-)
Dobrý den, termín máme také volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Ve vaši interní poště posílám více info.
Přeji pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
@gejbrijel
Dobrý den, Olomoucko mám kousek, pokud se Vám líbí moje práce, jsem tu pro Vás. Kontaktujte mě prosím, pošlu Vám podrobné informace a cenovou nabídku.
Hezký den, Petr Pobořil
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Samozřejmě předáme reference abyste mohla kontaktovat nevěsty a zeptat se na nás přímo.
V případě objednání našeho balíčku PLATINUM - neplatíte cestu! Což by pro Vás mohlo být zajímavé.
Děkuji Zdeněk Krejcar a Jakub Jeník - AP Fotostudio
@gejbrijel Dobrý den,
natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR.
Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Dobry den, ukazky svatebniho videa naleznete na webovych strankach (viz odkaz dole pod prispevkem). Celodenni nataceni (obrad dokonce na 3 kamery) vcetne dopravy vychazi na 14.900. V pripade kratsich variant jde cena samozrejme nize. Popis balicku naleznete taktez na webu. Pripadne nevahejte kdykoliv volat.
S pozdravem,
Josef.