Kameraman na 27.5.2017

Profilova fotka
Hledáme volného kameramana na 27.5.2017 svatba bude na valtickém zámku
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Nabídku posílám do SZ. S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@adellaydy Dobrý den, nabídku jsem již poslal do zpráv. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem vám nabídku do pošty, Vlasta Jáchim
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Ukázky a více informací naleznete v našem profilu. Nabízíme kvalitně zpracované video za přijatelné ceny s individuálním přístupem. Mamé několik balíčků, aby si vybral každý. Co od nás můžete dostat? 3 - 5 minutový klip až 25 minutové dlouhé video + cca 30 vteřinové svatební promo do 2 dnů na YouTube Také nabízíme svatebního fotografa a svatební fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií nebo s fotografiemi v elektronické podobě. Podívejte se na naši práci a přesvědčte se. Daniel Adámek -Zachyťto.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a rád Vám natočím svatební den. Ceny máme přijatelné, info posílám do Vaší pošty. zdraví video Bajer
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, rád přijedu 8-) budu se moc těšit, Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :-) , rád se také nabídnu a dovolím si Vás pozvat na své web stránky, možná Vás osloví některý z klipů v galerii. Samozřejmostí je, že Vám poskytnu k nahlédnutí i na celý svatební film Budu se těšit René
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravíme Vás, rádi bychom Vám nabídli naše služby. Naše videa můžete shlédnout na web.stránkách. Natáčíme vždy celý svatební den, abychom měli dostatek záběrů a vy tak kvalitní a krásnou vzpomínku na Váš velký den. Rádi však vyhovíme i požadavkům a přáním, na kterých se lze domluvit. Pokud se Vám bude naše práce líbit nebo budete mít jakékoliv další dotazy, ozvěte se. Příjemný den. Eva a Tomáš Dvořákovi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?