Zdravím Vás,
hledáme kameramana/ku na svatbu 18.6.2016, svatba bude v okolí Vyškova. Hledáme někoho, kdo nám udělá krásné svatební video za docela slušnou cenu. Prosím o doporučení. Ideální, kdyby byl/a z okresu Vyškov/Brno/Prostějov.
Děkuji.
Dobrý den, rád Vám nabídnu naše služby v příštím roce. Navštivte prosím náš web, kde naleznete veškeré informace, ceník, ukázky prací, nebo také třeba reference našich zákazníků. V případě zájmu mě kdykoli kontaktujte.
Petr Měrka
Dobrý den,
svatby fotím dlouho a tento rok jsem začal se svatebními klipy, pokud by se vám moje tvorba líbila, napište mi a domluvíme podrobnosti :) ukázku najdete na profilu a na stránkách v sekci Portfolio-Videa.
budu se těšit,
Petr
Dobrý den, jsme z Brna, ale působíme i v Prostějově. Určitě není problém dojet kamkoliv. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
@maky91
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Mimochodem, můžeme natáčet i ve více lidech a použít techniku, kterou jeden člověk nedokáže obsloužit (například záběry z více úhlů, kamerový jeřáb, apod.).
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek