Kameraman Jeseník-Javorník 18.8.2017

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych nějakého schopného kameramana, který by nám udělal svatební videoklip. Děkuji moc za nabídky a návrhy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @kacenkalaa , poslal jsem Vám nabídku do soukromé zprávy. Pokud Vás zaujme, neváhejte mě kontaktovat. Pěkný den, Miroslav Prousek - Studio Navara
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkalaa Dobrý den, svatební videa dělám 17 let, termín mám volný a rád přijedu a natočím Váš svatební den, ceny máme přijatelné, info Vám posílám do vaší pošty zdraví video Bajer
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. nabídku posíláme do SZ S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Dobrý den, termín mám zatím volný. Do zpráv posílám víc informací a ceník, hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkalaa Dobrý den, zasílám Vám do soukromé zprávy více informací :) S pozdravem Matějka, Art Weddings
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkalaa Dobrý den, nabídku jsem již poslal do zpráv. :) Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkalaa Dobrý den, Váš termín máme volný. Moc rádi přijedeme. Více informací máte v soukromé zprávě. Mějte se hezky. S pozdravem Vacek Roman, R&L Video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme také zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste měli zájem, tak nás neváhejte oslovit. Pro sezonu 2017 nabízíme svatební videa v novém kabátě. První ukázky v novém provedení již brzy uveřejníme. Hezký den Adamcovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, píšu zprávu a podrobnostmi :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?