Kameraman + Fotograf 24.6.2017 okres Kladno?

Zdravím, sháníme nějakého šikovného a levného kameramana a fotografa na naší svatbu která se bude konat 24.6.2017 v okrese Kladno. :-) Předem děkuji za tipy. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, posílám Vám info do Vaší pošty, jezdíme po celé republice, zdraví Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termím máme zatím volný. My děláme foto i video. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, do soukromé zprávy Vám zasílám více info :) Hezký den, Matějka Art Weddings
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, na Kladně jsem již točil několikrát, takže zase rád dorazím :-) posílám zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Nabízíme kvalitně zpracované video za přijatelné ceny s individuálním přístupem. Tvoříme moderní klipy které nenudí a používáme top techniku spolu s profesionálními postupy v post-procesingu. Podívejte se na naši práci a přesvědčte se. Daniel Adámek -Zachyťto.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín mám zatím volný. Pokud by Vás má práce (viz www stránky) zaujala, rád svatbu nafotím nebo natočím ;-). Jen jedno tedy. Na to druhé bych zkusil sehnal kolegu. S pozdravem... Jakub Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?