Kameraman 19. 9. 2020 - Zlín

Hezký den, hledám kameramana na svatbu v termínu 19. 9. 2020 ve Zlíně. Nemáte prosím někdo nějaké doporučení? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, postavíme se do fronty. Ukázky a ceny najdete na našem webu. Ať vše klapne!
Odpovědět
Profilova fotka
Vážení a milí snoubenci, rád se stanu součástí Vaší svatby a zachytím nezapomenutelné okamžiky. Můžete se na mne 100% spolehnout a svůj den D si užít naplno. Jsem fotograf a kameraman na volné noze, působím v ČR i v zahraničí. Kreativní tvorba je pro mne posláním. Ceník a ukázky práce najdete na webu. Těším se na Vás! Eduard
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den. Do zprávy jsem Vám zaslal nabídku. Mějte se fajn :) Jakub
Odpovědět
Ahoj, my meli vyborneho kameramana https://ondrejnemec.cz/ mam na profilu i video od nej. Dojede kamkoliv a financne je to taky v pohode.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by se Vám líbila naše tvorba, rádi Vás natočíme :-) Jsme ze zínska.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám svatbu natočil. Podívejte se, prosím, do mého profilu na portfolio. Více v soukromé zprávě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Naši nabídku jsem Vám zaslal do pošty. V případě zájmu mě kdykoli kontaktujte. Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, rád přijedu, mrkněte na profil a jestli se vám budou videa líbit, napište mi prosím s vaší představou a určitě se domluvíme :-) Mějte se hezky, Petr
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?