Poraďte mi prosím nejakého kameramana na 7.9.2013...potrebujeme ho na hrad Karlštejn ;-) A ešte sa chcem opýtať, potrebuje kameraman nejaké povolenie na natačanie na hrade? ďakujem za radu :-)
@alzbetamiro dobrý den, jsem z Pardubic, jezdím celou republiku a mohu Vám zajistit profi video ve full hd kvalitě 16:9.
ceny máme přijatelné, koukněte na náš web.
Výborne, a mohli by ste teda na 7.9.2013? chcem sa opýtať, či sa dajú u Vás urobiť aj fotky...myslím pri hrade...aspoň na hodinku max dve... alebo iba čisto natačate video?
@alzbetamiro dobrý den, já dělám pouze videozáznam z celého svatebního dne od ranních příprav po první tance na hostině, jinak pokud hledáte i fotografa, mám na webu kolonku spolupracuji a tam si můžete vybrat toho který vás zaujal. S ním se domluvíte a pokud bude mít konkrétní fotograf volno a bude časově fungovat stejně jako kameraman, tak potom přijedeme jedním autem a dopravu platíte pouze jednou. pokud budete mít zájem, tak se mi ozvěte co nejdříve.děkuji Bajer.
Dobrý den, mohu nabídnout komplet službu FOTO+ViDEO - společně v balíčku za sníženou cenu. Ceník máme na stránkách a popis služby také.Na Karlštejn jezdíme, jsme z Kladna.