Hľadám kameramana na svadbu 7.9.2013 na Karlštejne

Poraďte mi prosím nejakého kameramana na 7.9.2013...potrebujeme ho na hrad Karlštejn ;-) A ešte sa chcem opýtať, potrebuje kameraman nejaké povolenie na natačanie na hrade? ďakujem za radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alzbetamiro dobrý den, jsem z Pardubic, jezdím celou republiku a mohu Vám zajistit profi video ve full hd kvalitě 16:9. ceny máme přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
Výborne, a mohli by ste teda na 7.9.2013? chcem sa opýtať, či sa dajú u Vás urobiť aj fotky...myslím pri hrade...aspoň na hodinku max dve... alebo iba čisto natačate video?
Odpovědět
Profilova fotka
@alzbetamiro dobrý den, já dělám pouze videozáznam z celého svatebního dne od ranních příprav po první tance na hostině, jinak pokud hledáte i fotografa, mám na webu kolonku spolupracuji a tam si můžete vybrat toho který vás zaujal. S ním se domluvíte a pokud bude mít konkrétní fotograf volno a bude časově fungovat stejně jako kameraman, tak potom přijedeme jedním autem a dopravu platíte pouze jednou. pokud budete mít zájem, tak se mi ozvěte co nejdříve.děkuji Bajer.
Odpovědět
Dobrý deň Ano mám záujem. Ešte sa pozriem na fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám volno, pokud jste se ještě nedomluvili.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout komplet službu FOTO+ViDEO - společně v balíčku za sníženou cenu. Ceník máme na stránkách a popis služby také.Na Karlštejn jezdíme, jsme z Kladna.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?