Fotograf a kameraman jesenik 11.8.2018

Hledam na moji svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @jitkasurfarka , do soukromé zprávy jsem vám napsal detaily mojí nabídky včetně fotografických služeb. Pokud vás můj pohled na film zaujme, neváhejte mi napsat. Pěkný den, Miroslav Prousek - Studio Navara
Odpovědět
Dobrý den, termín mám i s kameramanem volný, víc posílám ve zprávě, hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkasurfarka Jeseník? Tak tam to mám úplně nejradši :) Jestli se vám budou líbit moje fotky na webu a máte raději přirozenost než pózování, můžeme se domluvit :) S kamerou by semnou mohl přijet kolega @petrnoxnovak
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme zatím volný. Nabízíme foto a i video. Nabídku posíláme do SZ. S pozdrvem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkasurfarka Dobrý den, rád Vám svatbu natočím a posílám nabídku do zpráv. :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@smn1992 dobry den , napsala jsem vam na email
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu. Z kameramanu zaregistrovaných zde na Beremese můžu doporučit Jirku Májka http://www.beremese.cz/catalog/vendor... nebo Luboše Kose http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Přeji hezký den Zdeněk Fiamoli
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rádi pro Vás zařídíme vše okolo: - FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz! - VIDEA - styl Cinema Wedding - FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany) Na naši práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu. Více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu. S přáním krásné svatby, Váš tým ZachyťTo.cz foto a video :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Termín máme zatím volný. Rádi natočíme Váš svatební den. Výsledky naší práce můžete shlédnout na našem profilu. Nabídku posíláme ve zprávě. Světlana a Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku ve zprávě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?