Ahoj holky, my bychom chtěli svatbu v květnu, ale čekáme až matrika vypíše termíny, Krupka se s tim hrozně courá :D Vymyšlené mám skoro vše, jen zatim nic domluveno napevno kvuli termínu, ale pomalu začínám skládat origami dráčky jako jmenovky :)
@ivcajr také mam story s matrikou v Krupce. Byla jsem se tam ptát a paní me ochotou skoro vyrazila :D takze čekáme do listopadu a modlime se, ze nas termín daji. Kdyby ne, tak se host musí e vzít jinde a v Krupce budeme jen slavit. Protože nas termín jinak zatím všude v okolí ustanovili :)
@kockakacka tak ono už jen podle pokynů co maj na stránkách to vypadá, že budou ochota sama :D jsem zvědavá jak to nakonec dopadne a jak moc jsou variabilní s hudbou nebo popř. s úpravou řeči, ale už začínám bejt trochu nervózní :D Kompletně to chceme mít na Hrádku, tak jen doufám, že jsou lidi dostatečně pověrčivý a květen nebude nabitej :D
Přesně, my to chceme také komplet na Hrádku :) Hrádek máme rezervovany - restauraci, tak teď ještě aby vyšel obřad! No u me na foto blogu si můžeš přečíst, co jsem psala o Krupske matrice :D
kvuli Hrádku jsme i přemejšleli o "středověké" svatbě, ale jak jsme to počítali, tak by to vyšlo dráž než "normální" :D jj už jsem si dovila se podívat :D byla bych nadšená, ještě že já jí tam jen volala :D ale na druhou stranu byla docela milá...
Ahojky..my máme už termín zamluveny.V teplicich na matrice úplně v pohodě. 18.6.2016 v Botanické zahradě😊 teď hledám fotografa....docela dost mají plno.Už dva mě odmítli😕
@tyrkylajda Ahoj a vítej :) Říkám, že všichni už termíny vyhlásili..jen Krupka a Litvínov ne! :D V Teplicích je náš termín taky vyhlášený. Jinak zkus založit diskuzi něco jako Fotograf Teplice 18.6.2016 a oni ti sami napíšou a dají fotky z portfolia :) Dělá to tu hodně nevěst a vždycky sežene :) My budeme mít Radka Foučka, viděla jsem ho tu u jedné nevěsty a je přesně to, co chceme.
Ahoj, také se přidávám do skupiny nevěst z Teplic. Termín máme 11.6.2016 a obřad bude v kostele, takže mě naštěstí matrika a jejich neochota minula, za což jsem ráda :) Jinak také budeme mít Radka Foučka, už se na něho moc těším, myslim, že je fakt super. Hostina bude v hotelu Krušnohorský dvůr na Cínovci daleko od veřejnosti :D Ještě mám zamluvenou vizážistku a kadeřnici, tu co jsem původně chtěla, tak měla už rok dopředu obsazeno :D A momentálně sháním nějakého veterána na odvoz, kdyby někdo z Vás měl nějaké tipy tak budu jedině ráda :)
Teď si s jednou fotografkou pisi....tak uvidim jak to dopadne,jinak díky za radu kockakacka😉co už zarizujete?já teprve zacinam všechno číst a zatím spíš studuji😄