Budoucí nevěsty, nevíte prosím, kdy v nejbižší době a kde budou nějaké svatební veletrhy (hlavně jižní morava, Brno)? A taky už vdané paní má cenu na ně čekat? Daly vám něco? Pomůžou v něčem, nebo vše co jste potřebovaly je dostupné na internetu?
To mě taky zajímá, plánuji na jeden přítele dotáhnout. Ale v Ostravě. Co vím od kamarádek - je to fajn, je tam od všeho hodně věcí. Ale doporučovali mi jenom se mrknout, srovnat, zjistit, co kde vůbec je, ale nenechat se k ničemu dotlačit stylem "honem hned teď něco vyberu a koupím, protože sleva, veletrh, lidi,...", ale vzít to jako inspiraci a v klidu doma promyslet :) Kamarádi tam takhle koupili prstýnky, váhali mezi dvěmi, vzali kvůli ceny ty levnější. No a paní jim v tom chaosu špatně spočítala cenu (gramáž) a nakonec je vyšly dráž než ty, co se jim původně líbily mnohem víc. A když už byly vyrobené, tak si je nechali a teď si říkají, že kdyby nejednali ukvapeně, tak mohli mít hezčí.
Já byla na dvou a jako veliký plus bylo to, že jsem viděla na živo tu inspiraci.... od oznámení přes dorty až po šaty. A ta atmosféra.... :) Je to krásný, za mě veletrhy ano!
Jo vyplati se tam zajit. Inspirace, kontakty a slevy... Hlavne ty na saty se vyplati, pripadne pockat tak na leden, to je daji taky :-D
Manrela jsem vzala na jeden... Alespon si uvedomil co vse se musi zaridit a taky jsme si vyjasnili co ano a co ne... Jo a taky okouknout ceny, coz jsem asi udelala dobre ze jsem to tam nekoupila... Cena se dala sehnat i nizsi u tech kravinek... Ale jestli se nekdo nechce tim moc zaobirat, muze tam v klidu vse poridit a nemusi obihat stovky obchodu a travit cas na netu hledanim...
Jo a taky si vas tam budou rozmazlovat, cesat a licit... Takze i trochu takovy relax. U toho liceni jsem prisla na to ze by to pritel neskousl, takove brutalni liceni co mi tam udelali :-D
Takze doporucuji, ale bacha at vam tam nikdo nic nevnuti :-)
Diky za rady! Doufam, ze teda bude i neco vetsiho v Brne... Kdyby jste jeste na nejaky nektera narazila, budete hodne, kdyz napisete... Budu sse snazit to taky hlidat :)
Dobrý den, za sebe můžu říct, že jedny z nejlepších veletrhů pořádá v Jihomoravském kraji agentura Naive. První z nich se uskuteční na zámku Bučovice - v neděli 6. října a pak na zámku v Lednici - 2. listopadu. Vrcholem by pak měla být již zmíněná SVATEBNÍ SHOW ve dnech 25 - 26. ledna 2014 v prostorách Wannieck gallery Brno.Na stránkách agentury je více info a veletrh má i svoji webovou stránku. ... jinak souhlasím se vším, co napsaly dámy nahoře. Veletrh je o inspiraci a o bonusech. Například náš stánek nabízí párům, kamarádkám, kamarádům, rodinám... i jednotlivcům možnost ateliérového focení s dárkem - vytisknuté upravené fotografie. :-)
- 10. - 11. 1. Svatební dny 2014 PRAHA
- 25. - 26. 1. Svatební veletrh 2014 BRNO
- 25. 1. Svatební den BENEŠOV
- 7. - 9. 2. Svatební veletrh 2014 hotel DIPLOMAT
+ Hradec Králové a Pardubice (datum jsem zatím nenašla)
Nemate nekdo zkusenosti ktery veletrh je lepsi ci zda je to zhruba stejne? Rozhodujeme se mezi prazskyma veletrhama - Diplomat vs. Svatebni dny v Clarionu. Pojedeme ze zahranici, takze si chceme vybrat jen jeden...Dekuji za inspiraci
Taky se chystáme s přítelem 18.1. do Ovy. Už jste někdy byli na veletrhu? Dá se tam třeba něco levněji pořídit, nebo to je spíš předváděčka věcí kolem svatby??? 8-)